Sezóna muškátov

Muškáty, tie krásne kvety s bohatou históriou prinášajú do záhrad a interiérov šarm a eleganciu. Každá sezóna ich kvitnutia je ako príbeh, ktorý fascinuje záhradkárov, záhradné centrá a nadšencov do kvetov. Dovoľte nám pohľad na sezónu muškátov - od ich pôvodu až po starostlivosť a kultiváciu.

prejsť na článok

Sadenie Muškátov do samozavlažovacích truhlíkov

Dnes vám moja žienka ukáže ako si sadila Muškáty do samozavlažovacích truhlíkov.

prejsť na článok

Ako si vypestovať liči

Liči je malé tropické ovocie s bielou šťavnatou a sladkou dužinou s jemnou arómou muškátov alebo ruží. Tvarom liči pripomína lieskový oriešok.

prejsť na článok

Chrípková sezóna

Ambulancia Meda Dva Chrípková sezóna Chrípková-sezóna_brožúra-ÚVZ-SR_-2023-2024-2Stiahnuť Ambulancia Meda Dva Chrípková sezóna

prejsť na článok

Sezóna 2023 otvorená!

Milí priatelia, sezóna 2023 je tu! Nový tovar je už na ceste k nám. V priebehu marca postupne naskladníme väčšinu rastlinného tovaru. Otvorené máme tradične, PONDELOK - SOBOTA 8:00 - 17:00 h a v NEDEĽU zatvorené.

prejsť na článok

Prichádza sezóna altcoinov? Mnohé predbiehajú vo výkone Bitcoin

5. marca zaznamenala cena Bitcoinu (BTC) po dosiahnutí nového historického maxima 69 324 USD cenovú korekciu a uzavrela deň na úrovni okolo 63 000 USD. Súčasne altcoiny začínajú výrazne predbiehať BTC v cenových rastoch. Ide najmä o memecoiny a kryptomen

prejsť na článok