Sezónna pálenia naďalej pokračuje

Vážení pestovatelia / milí zákazníci, sezóna pálenia ovocia naďalej pokračuje. Ak už máte svoje ovocie vykvasené, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si termín destilácie. V prípade ak neviete, či je už ovocie vykvasené a vhodné na pálenie, zmeriame zostatkový cukor a množstvo alkoholu v kvase (stačí doniesť pár kvapiek vášho kvasu). Tešíme sa na Vašu Sezónna pálenia naďalej pokračuje Read More » The post Sezónna pálenia naďalej pokračuje appeared first on Frudis.

prejsť na článok

Sezónna uzávera chodníkov od 1. marca do 15. júna

Sezónna uzávera turistických chodníkov v Terchovej Z dôvodu ochrany prírody sa každý rok v čase od 1. marca do 15. júna uzatvárajú tri chodníky

prejsť na článok

Tlačová správa: Koalícia pokračuje v divadle, ale pri moci sa drží za každú cenu

Vládna koalícia podľa HLASu pokračuje v otravnom politickej divadle, ale je rozhodnutá udržať sa pri moci za každú cenu. „Napriek... Zdroj

prejsť na článok

TS: Situácia v HORECA sektore je aj naďalej kritická – v gastre a hotelierstve stále chýba viac ako 20-tisíc zamestnancov

Negatívne dopady pandémie na Slovensku naďalej pretrvávajú. Zamestnávatelia v oblasti gastra a hotelierstva združení v Asociácii hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS) aj naďalej hlásia akútny nedostatok kvalifikovaných zamestnancov. Tých podľa odborníkov

prejsť na článok

TS: Situácia v HORECA sektore je aj naďalej kritická – v gastre a hotelierstve stále chýba viac ako 20-tisíc zamestnancov

Negatívne dopady pandémie na Slovensku naďalej pretrvávajú. Zamestnávatelia v oblasti gastra a hotelierstva združení v Asociácii hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS) aj naďalej hlásia akútny nedostatok kvalifikovaných zamestnancov. Tých podľa odborníkov

prejsť na článok

Sezóna 2021 2022 otvorená.

Vážení zákazníci, sezóna pálenia ovocia 2021 2022 je už zahájená. Ak máte svoje ovocie vykvasené, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si termín destilácie. V prípade ak neviete, či je už ovocie vykvasené a vhodné na pálenie, zmeriame zostatkový cukor v

prejsť na článok