Si čerstvo po maturite? Tieto povinnosti ťa na konci štúdia neminú

#Po ukončení strednej školy má študent rôzne povinnosti, ktoré sa líšia v závislosti od toho, či sa rozhodne ísť na vysokú školu alebo do zamestnania. Mysleli sme na každý možný scenár, s ktorým sa ako čerstvý maturant môžeš stretnúť a zhrnuli všetky povinnosti v tomto článku. Budúci vysokoškolák Ak sa po maturite rozhodneš nezavesiť štúdium Príspevok Si čerstvo po maturite? Tieto povinnosti ťa na konci štúdia neminú zobrazený najskôr Hashtag.sk.

prejsť na článok

Zelenina v májovej záhrade

Ani na konci mája a začiatku júna nás neminú pracovné povinnosti v záhradke. Po 3 zamrznutých sa môžeme pustiť do sadenia zeleniny, ktorá je citlivá na mráz.

prejsť na článok

Literárny prehľad do vrecka: Zopakuj si základné pojmy, vďaka ktorým sa na maturite nestratíš!

#Ústne maturitné skúšky sa pomaly blížia, je načase sa poriadne pripraviť na najväčšieho strašiaka z okruhov – slovenský jazyk a literatúru. Dnes si spolu abecedne prejdeme najpoužívanejšie literárne pojmy, s ktorými sa môžeš stretnúť v rôznych dielach či

prejsť na článok

Zápis študentov do vyšších ročníkov štúdia

Zápis študentov do vyšších ročníkov štúdia Zápis prostredníctvom systému AIS

prejsť na článok

Štúdia odhalila: Bohatí preferujú Bitcoin pred inými kryptomenami

Štúdia ukázala silnú preferenciu majetných rodín smerom k algoritmickým kryptomenám, ako je napríklad Bitcoin (BTC). The post Štúdia odhalila: Bohatí preferujú Bitcoin pred inými kryptomenami appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Štúdia uskutočniteľnosti

Príspevok Štúdia uskutočniteľnosti je zobrazený ako prvý na Sanvean.

prejsť na článok