Sidorová onašich mestách, obciach azveľaďovaní (podcast)

Či kráčate pochodníku, jazdíte vaute, cestujete zaprácou alebo chcete tráviť čas srodinou, ste súčasťou mesta, dynamického akomplexného celku. Nielen omestách aurbanizme, ale aj oživotnom prostredí je najnovší diel podcastu Generali Balans, kde je hosťkou podpredsedníčka Úradu pre územné plánovanie avýstavbu SR Milota Sidorová. Počas viac ako 30-minútového rozhovoru si môžete vypočuť pohľad našej podpredsedníčky auznávanej[.....]

prejsť na článok

Oprava poruchy v obciach Rudina a Rudinská.

Z dôvodu opravy poruchy na prenosových zariadeniach, bude dnes obmedzené pripojenie do siete internet v obciach Rudina a Rudinská. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Údržba prenosových zariadení v obciach Rudina, Rudinka a Rudinská.

Dňa 20.9.2014 (sobota), v čase od 7:00 do 13:00, bude prebiehať údržba prenosových zariadení v obciach Rudina, Rudinka a Rudinská. Výpadky pripojenia do internetu by nemali presiahnuť 30min. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

O Koncepcii územného rozvoja regiónu aj naKonferencii oúzemnom plánovaní

Na konferencii vystúpila aj podpredsedníčku nášho Úradu pre územné plánovanie a výstavbu, Milota Sidorová, ktorá odprezentovala príspevok na tému - Nová stavebná legislatíva v kontexte „Koncepcie územného rozvoja regiónu“.

prejsť na článok

Čo s vodou v našich mestách?

[...] Read More... The post Čo s vodou v našich mestách? appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Ako vplýva Roblox na detskú psychiku? Podcast

Roblox je videohern fenom n ktor mesane hraj st mili ny ud po celom svete, najm t najmen . M lokto v ak vie e v Robloxe sa daj tvori aj plne ozajstn hry. Ako to funguje? o sa tam rob ? Ako vpl va Roblox na deti? Na o si d va pozor? Ot zok m me v

prejsť na článok