Šikovné triky, ktoré pomôžu v kuchyni

Dobrých rád do kuchyne, ktoré uľahčia varenie a prípravu jedál, nikdy nie je dosť! Je to tak jednoduché, a predsa to väčšinu z nás nikdy nenapadne! Vyskúšaj tieto triky aj ty!

prejsť na článok

12 užitočných trikov v kuchyni

Pozrite si jednoduché triky, ktoré využijete vo vašej domácnosti a vo vašej kuchyni.Tieto návody vám uľahčia každodennú prácu vo vašej domácnosti.Príjemné pozeranie a radosť z práce.Pozrite si celý video návod ako na to.Nezabudnite si pozrieť i naše dalši

prejsť na článok

Máte radi makové koláče? Vypestujte si mak sami!

Mak siaty je vyššia rastlina s krásnymi kvetmi, ktoré lákajú hmyz, čím pomôžu aj ostatným plodinám vo vašej záhrade. Jeho semená sa bohato využívajú v kuchyni v rôznych múčnikoch a prázdne makovice zase v rôznych aranžérskych dekoráciách.

prejsť na článok

10 potravín, ktoré by nemali chýbať vo vašej kuchyni

Dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu a stravovania je udržiavať v kuchyni (alebo v špajzi) vždy dostatok zdravých potravín. Čo by tam nemalo chýbať?

prejsť na článok

WORKSHOP Tipy a triky pre záhradkára 25.3.2023

Príspevok WORKSHOP Tipy a triky pre záhradkára 25.3.2023 je zobrazený ako prvý na Hadzima Plant.

prejsť na článok

Útulnejšia kuchyňa za pár eur? TOTO sú 4 triky, ktoré vás prekvapia

Keď vám niekto povie, aby ste zavreli oči a predstavili si idylku pri varení, možno vám hneď napadne, že je to len klamstvo amerických filmárov. Existujú však triky, vďaka ktorým sa do vašej kuchyne môžete zamilovať aj vy. Veci vám síce šťastie neprinesú,

prejsť na článok