Silnejší dôchodca

Jeden dôchodca sa rozpráva s druhým: - Keď som bol mladší, nedokázal som ohnúť svojho vtáka ani oboma rukami, keď som bol vzrušený. Teraz to v pohode dokážem jednou rukou. Mám pocit, že som celkom zosilnel.

prejsť na článok

Clinton a dôchodca

Viete, aký je rozdiel medzi Billom Clintonom a 70-ročným dôchodcom? Bill Clinton zapiera, dôchodca sa chváli.

prejsť na článok

Zákerný dôchodca

Výpis zo súdneho protokolu: - Po ulici išiel dobrý, čestný cigán. Zrazu, z ničoho nič, pribehol k nemu zákerný dôchodca, napichol sa mu na nôž a vnútil mu svoju peňaženku.

prejsť na článok

Kto je silnejší

Silák a sedliak sa stavia, kto je silnejší. Idú sa teda biť. Silák tresne sedliaka a ten sa zobudí po dvoch hodinách. Pýta sa siláka, čo to bolo. Silák odpovedá: - Aka fuka, pravá ruka. Sedliakovi to nedá a chce si to zopakovať. Silák znovu tresne sedliak

prejsť na článok

Čierny čaj vs Zelený čaj

Čierny čaj vs zelený čaj začínajú listami! Listy zeleného čaju sa zahrievajú, aby sa zastavila oxidácia a udržali listy zelené. Čierny čaj je úplne oxidovaný, čo umožňuje listom zhnednúť alebo sčernieť. Aj keď je čierny čaj bohatý a silnejší s tmavým vzhľ

prejsť na článok

Alt saxofón Amati Super CLASSIC (komisionálny predaj)

Alt saxofón Amati Super CLASSIC, pakfongový. Saxofón je po oprave a dôkladnom vyčistení, vizuálne aj funkčne ako nový! Bez preliačin a škrabancov, už tradične s možnosťou poskytnutia záruky. K saxofónu je originál pevné luxusné púzdro potiahnuté koženkou.

prejsť na článok