Skákací hrad u Vás doma? Žiaden problém!

S blížiacim sa letom a pekným počasím si veľa rodičov kladie otázku ako zabaviť svoje dieťa a vybiť z neho energiu. V dnešnej dobe moderných technológii je čoraz náročnejšie deti motivovať k aktívnemu pohybu zábavnou formou a preto sa čoraz populárnejším stáva prenájom skákacích hradov na súkromné narodeninové oslavy, oslava MDD alebo rôzne iné spoločenské a rodinné podujatia. Obávate sa technickej náročnosti? Hrad privezieme, postavíme a zbalíme za Vás. Dohodneme si miesto a čas a my sa o všetko postaráme. Sídlime v Košiciach, štandardne poskytujeme takéto služby do 100 km, ale dohoda je vždy možná. Chceli by ste iné atrakcie? Pre náročnejších z Vás máme k dispozícii maskotov, rôzne nafukovacie atrakcie ako Archery strike, Sumo bojovníkov, klasické aktivity ako streľba zo vzduchovky, lukostreľba alebo kalčeto, air hockey pre väčšie deti a dospelých. Potrebujete si od detí oddýchnuť? Asistovať Vám môžu aj naši animátori, ktorí si pripravia pre deti rôzne aktivity primerané veku a vy sa môžete venovať svojím hosťom, kamarátom, známym a my vaše deti zabavíme. Čo to bude stáť? Skákací hrad si môžete prenajať už od 100 € v závislosti od vzdialenosti dopravy. Ku každej požiadavke pristupujeme individuálne a pri odbere 2 a viac atrakcií je možná zľava. V prípade záujmu o cenovú ponuku nás neváhajte kontaktovať.

prejsť na článok

Augustová súťaž

Augustová súťaž Nakúp od 1.8 do 21.8 2021 a vyhraj skákací hrad na 1 deň. Do žrebovania ktoré prebehne 22.8.2021 je automatický zaradená každá objednávka. S víťazom sa následne spojíme a dohodneme termí

prejsť na článok

Svetový deň umývania rúk.

Ruky, ruky, čo ste robili? V piesku sme si hrad postavili. A čo teraz urobíme, keď je všetko hotové, keď hrad stojí a je krásny, kto mi na to odpovie? Ja to viem, ja to viem, hneď si ruky umyjem.

prejsť na článok

Nitrianske dejiny hrad Gýmeš

Krásne spracované video o hrade Gýmeš. Niečo o geografii a histórii tejto zaujímavej pamiatky v pohorí Tríbeč.  Zdroj: Ing. Anežka Križková The post Nitrianske dejiny hrad Gýmeš appeared first on .

prejsť na článok

Hrad v Škótsku za menej ako 35-tisíc eur? Za výhodnú cenu môže byť aj tvoj, má to však jeden háčik

Výhodná cena zo sebou prináša jeden veľký problém, uvádza terajší majiteľ.

prejsť na článok

Nechajte auto doma!

  Hradné múzeum vo Fiľakove sa pripojilo k výzve Banskobystrického samosprávneho kraja – Nechajte auto doma počas víkendu 16. – 17. septembra. Peší návštevníci, cyklisti, kolobežkári a všetci tí, ktorí pri ceste za kultúrou využijú vlak alebo autobus, bu

prejsť na článok