Slávnostné vyraďovanie absolventov maturitných ročníkov

Dňa 11. júna 2024 sa v Dome kultúry Kysucké Nové Mesto konalo Slávnostné vyraďovanie absolventov maturitných ročníkov Podujatia sa zúčastnili naši úspešní maturanti, vedenie školy, pedagógovia, žiaci tretích ročníkov a zástupcovia partnerských zamestnávateľských spoločností a mesta. Programom nás sprevádzali Mgr. Zdenka Ballayová, zástupkyňa pre praktické vyučovanie s našou žiačkou II. E triedy Tamarou Janúškovou. Slávnostné vyraďovanie pozostávalo z dvoch častí. Po úvodnom privítaní zástupcu mesta a zamestnávateľských firiem a všetkých zúčastnených boli postupne vyzvaní žiaci  maturitných tried, aby si z rúk p. riaditeľa Mgr. Ing. Ondreja Holienčíka za prítomnosti triednych učiteľov  slávnostne prevzali maturitné vysvedčenia. Osviežením bolo vystúpenie dvoch našich maturantov Rudolfa Vyskoča a Michala Jasenovca. Hrou na heligónku a ozembuch rozospievali celú sálu domu kultúry. V druhej časti boli vybraní absolventi ocenení za svoje mimoriadne študijné a  pracovné výsledky, alebo významne reprezentovali školu. Z rúk zástupcov zamestnávateľských firiem si prebrali ocenenia. Slávnostné podujatie ukončila študentská hymna: Gaudeamus igitur, Iuvenes dum sumus – Radujme sa teda, pokiaľ sme mladí Absolventom končí jedna kapitola života a otvára sa im nový svet možností a príležitostí. Nech vaša budúcnosť, ktorá je pre Vami, splní Vaše sny, ideály a predsavzatia. Neprestaňte veriť vo vlastné možnosti, pretože zdravé sebavedomie je kľúčom k plnohodnotnému životu. Držte sa!!!! The post Slávnostné vyraďovanie absolventov maturitných ročníkov appeared first on Stredná odborná škola strojnícka Kysucké Nové Mesto.

prejsť na článok

Pozvánka na slávnostné otvorenie detského ihriska na Príjazdnej

Milí priatelia, srdečne vás pozývame na slávnostné otvorenie nového detského ihriska na Šinkovskom, ktoré sme vybudovali v spolupráci s rodičmi zo Šinkovského.

prejsť na článok

Slávnostné položenie základného kameňa

Dňa 7.6.2017 sa na terase EcoPoint Office Centra uskutočnilo slávnostné položenie základného kameňa druhej etapy tohto jedinečného projektu. Na podujatí sa zúčastnili významní predstavitelia mesta Košice, obchodní partneri z regiónu ako aj zástupcovia fir

prejsť na článok

Váš veľký sen

Dnes Vám všetci blahoprajú, prišiel krásny deň, slávnostné už tóny znejú, splnil sa Váš veľký sen.

prejsť na článok

Slávnostné otvorenie budovy EcoPoint2

Dňa 5. septembra 2018 sme slávnostne pokrstili našu druhú budovu v EcoPoint Office Center v Košiciach. Okrem rakúskeho veľvyslanca v Slovenskej republike Mag. Helfrieda Carla, ktorý sa stal krstným otcom EcoPoint2, sa na slávnostnom otvorení zúčastnili aj

prejsť na článok

Ako sa tvorí slávnosť z hliny

Slávnosť hliny – Keramická Modra a jej desať ročníkov hodnotia dobrovoľníci, organizátori, partneri a návštevníci podujatia. Príspevok Ako sa tvorí slávnosť z hliny zobrazený najskôr Slovenská ľudová majolika.

prejsť na článok