Smoking ako pravá elegancia

Hádam, žiadne iné pánske oblečenie nepredstavuje pravú eleganciu viac, ako smoking. Už niekoľko desaťročí nahradil frak, ako najvyššie spoločenské oblečenie. O jeho vzniku koluje veľa príbehov. Najpresvedčivejší je ten, s princom s Walesu, budúcim kráľom Eduardom VIII. Požiadal svojho krajčíra, aby mu skrátil frakové sako. Tak uzrelo svetlo sveta večerné sako – smoking. Ako The post Smoking ako pravá elegancia appeared first on Suits.

prejsť na článok

Fajčiarske kabíny SMOKING BOX – dual

Koncom minulého roku 2016 sme realizovali dodávku a montáž dvoch fajčiarskych kabín pre spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou náhradných dielov a komponentov pre automobilový priemysel. Inštaláciou kabín v priestoroch výrobnej haly, firma vyhradila pre svo

prejsť na článok

Tmavá elegancia v kuchyni

Nie tak dávno sme Vám v článku prírodný kameň v kuchyni – svetlé odtiene priniesli zopár inšpirácií ako využiť svetlé odtiene mramoru a žuly v kuchyni. Dnes sme pre Vás pripravili kompiláciu fotiek tmavých kuchynských interiérov. Ktoré sa Vám páčia viac?

prejsť na článok

Daňová kontrola a obhájenie práva na odpočítanie DPH

Dokážete uniesť dôkazné bremeno v procese daňovej kontroly? Daňová kontrola na DPH sa môže dotknúť každého podnikateľa, bez rozdielu či ide o veľké nadnárodné korporácie s rôznorodými lokálnymi aj cezhraničnými transakciami alebo malé a stredné podniky, k

prejsť na článok

ROI-Turbo pre vašu budovu: Pravá efektivita energií vďaka automatizácii

(c) Loxone Pravá efektivita energií vďaka automatizácii Energetický management je kľúčový faktor ekonomického úspechu v gastre. Franšízová reštaurácia dosiahla skutočnú energetickú účinnosť zavedením systému Loxone, čo sa prejavilo v pôsobivých číslach:

prejsť na článok

VI. ročník Letnej školy medzinárodného práva

Príspevok VI. ročník Letnej školy medzinárodného práva je zobrazený ako prvý na SSMP-SSIL.

prejsť na článok