Smoking na svadbu: Ako ho vybrať a nosiť

Svadba bude! A oblek? Už ho máte? A viete, ako ho vybrať, aby bol svadobný deň aj pre ženícha príjemný, pohodlný a nosenie obleku mu robilo skôr potešenie? Tu je návod!

prejsť na článok

Krásne miesto pre Vašu svadbu

http://www.nevesta.sk/hotel-gino-park-palace-krasne-miesto-pre-vasu-svadbu-article-40231-1923.aspx The post Krásne miesto pre Vašu svadbu appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Ako sa zladiť na ples?

A je tu plesová sezóna ! Páni, čo si obliecť na blížiaci sa ples? Samozrejme na „ples v opere“ je nevyhnutný pre pána frak alebo smoking, najlepšie v čiernej farbe. Krása dám zase vynikne v dlhých večerných róbach. Smoking býva ušitý z kvalitného vlnenéh

prejsť na článok

7 dôvodov preco mať svadbu v Hoteli Gino Park Palace

http://www.svadobnydom.sk/7-dovodov,-preco-mat-svoju-svadbu-v-hoteli-gino-park-palace-article-40258-51.aspx The post 7 dôvodov preco mať svadbu v Hoteli Gino Park Palace appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Ako nosiť kvetinu v klope?

Taký kvet sa nazýva butoniéra, podľa toho, že sa prestrkáva gombíkovou dierkou v klope saka, takzvanou „button-hole“. A my sa dnes pozrieme na to, prečo a ako ju nosiť.

prejsť na článok

Vyrážame na ples

Január sa už dlhé roky nesie v znamení plesov a mnohí z nás sa na toto obdobie celý rok tešia. Muži to majú jednoduché. Stačí len oblek či smoking vytiahnuť zo skrine. Jediné na čo ešte musia myslieť je kravata či motýlik doladený k farbe šiat svojej part

prejsť na článok