Sofia túži súťažiť na ZOH 2022 v Pekingu

Pripravujú sa na kvalifikačné preteky Mária Sofia Pucherová (žiačka Oktávy) a Nikita Lysak tvoria od decembra 2020 tanečný pár na ľade. Momentálne sa pripravujú na kvalifikačné preteky, na ktorých si plánujú vybojovať miestenku na Zimné olympijské hry 2022 v Pekingu. Príspevok Sofia túži súťažiť na ZOH 2022 v Pekingu zobrazený najskôr SSŠŠ ELBA.

prejsť na článok

Švábkafest 2022

Dátum: 06. 09. 2022 Miesto: Liptovský Mikuláš The post Švábkafest 2022 appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

MMM 2022

Krásny športový výkon dnes predviedli maratónci v Košiciach na MMM 2022, okrem krásneho počasia bola aj vynikajúca atmosféra. Samozrejme nechýbali aj naši zamestnanci Evička, Zbinek a Tomaš, naozaj sa prekonali a všetci to zvládli excelentne. Gratulujeme.

prejsť na článok

Wellmaxx Shape kozmetika

Hladká a napnutá pleť, pevné telo, harmonická a atraktívna silueta je to, po čom túži takmer každý človek, aby sa cítil dobre vo svojom tele.  Tieto telové mlieka sú ideálne na tvarovanie siluety a na vyhladenie kontúr pokožky.

prejsť na článok

Skolióza a deti

Pato, Laura, Sofia, Tamarka, Aďka sú mená detí, ktoré majú skoliózu alebo zlé držanie tela a preto chodia pravidelne cvičiť SM SYSTEM. Milí rodičia, skontrolujte aj vy svoje deti, pozrite sa na ich držanie tela pri písaní úloh, pri chôdzi, pri hre .. a v

prejsť na článok

Cvičíme aj s deťmi

Paťo, Laura, Sofia, Tamarka, Aďka sú mená detí, ktoré majú skoliózu alebo zlé držanie tela a preto chodia pravidelne cvičiť SM SYSTEM. Milí rodičia, skontrolujte aj vy svoje deti, pozrite sa na ich držanie tela pri písaní úloh, pri chôdzi, pri hre .. a v

prejsť na článok