Špaldové halušky Chcete schudnúť a milujete bryndzové halušky? Nebojte sa skúšať zdravšie, ľahšie možnosti. Tento týždeň vám prinášam recept na halušky zo špaldovej múky s bryndzou a cibuľkou . Porcie 1 Dĺžka prípravy 25min Kalórie / porcia 498 Vhodné pre Obed Ingrediencie 2 vajcia 300 g hladkej špaldovej múky 1 ČL soli vlažná voda maslo (pre verziu bez laktózy použite bezlaktózové maslo K-free) 1 červená cibuľa bryndza kyslá smotana Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 V miske vymiešame vidličkou vajcia, múku a soľ. Krok 2 Podľa potreby pridávame vlažnú vodu (cca 100 ml) až nám vznikne redšie cesto. Krok 3 Cesto pretlačíme cez haluškovač do vriacej osolenej vody. Krok 4 Halušky povaríme 3-4 minúty, vyberieme ich z vody a preložíme do misky. Krok 5 Polejeme trochou masla. Krok 6 Bryndzu zmiešame 1:1 s kyslou smotanou, cibuľku opečieme na lyžici masla a môžeme podávať. Skúste to! Dobrú chuť! Príspevok Špaldové halušky je zobrazený ako prvý na Infit.sk.
Bryndzové halušky tak ako ich máme radi. Bryndza rozmiešaná so zakysanou smotanou a slanina opražená na masle.
Zdravé rastlinné nápoje ako náhradu klasického mlieka si môžete vyrobiť aj sami doma. Doprajte si makové, mandľové alebo špaldové mlieko :) vlastnej výroby.
prejsť na článokThe post Kurací paprikáš, maslové halušky s tvarohom appeared first on Hyza.
prejsť na článokNa Slovensku sa hovorí, že cesta k srdcu vedie cez žalúdok. V LOCLUBe sme sa rozhodli osláviť túto múdrosť tým, že sme do našej ponuky zaradili skutočné poklady slovenskej kuchyne. Poďme sa ponoriť do sveta jedál, ktoré nás sprevádzali počas našich životo
prejsť na článokIn Slovakia, it's said that the way to the heart is through the stomach. At LOCLUB, we've decided to celebrate this wisdom by including the true treasures of Slovak cuisine in our offerings. Let's delve into the world of dishes that have accompanied us th
prejsť na článok