Spätné odkazy – ich podstata, fungovanie a zmysel v rámci SEO

Spätné odkazy predstavujú neoddeliteľnú súčasť komplexnej optimalizácie pre vyhľadávače (SEO), bez ktorých nie je vsúčasnom online konkurenčnom prostredí možné dosiahnuť popredné pozície na Google, ako aj ďalších fulltextových vyhľadávačoch. Spätné odkazy patria pod offpage SEO, teda aktivity vykonávané mimo samotnej webovej stránky a sú súčasťou pojmu linkbuilding, ktorý predstavuje proces ich budovania, resp. získavania. Čo sú to spätné odkazy? Spätné odkazy môžeme jednoducho definovať ako ... Čítať viac The post Spätné odkazy – ich podstata, fungovanie a zmysel v rámci SEO appeared first on Seolutions.

prejsť na článok

Investovanie jednoducho #6: Má zmysel investovať s málo peniazmi?

V ďalšom diele seriálu Investovanie jednoducho sa pozrieme na to, či má zmysel investovať aj s málo peniazmi. Článek Investovanie jednoducho #6: Má zmysel investovať s málo peniazmi? se nejdříve objevil na rozumieminvesticiam.sk.

prejsť na článok

Test nového BMW M850i xDrive Cabrio: Z každého macka urobí sex idol!

Nedajte sa oklamať. BMW M850i xDrive Cabrio nie je športové auto, ale luxusný kabriolet, ktorý urobí z každého macka super atraktívneho chlapa. A to je podstata tejto kategórie.

prejsť na článok

Sandra Štasselová: Chôdza je esenciálnou súčasťou nášho fungovania a dizajn ulíc by ju mal reflektovať

V rámci Metropolitného inštitútu Bratislavy skúma fungovanie verejného priestoru a prináša zmeny,  ktoré pozitívne ovplyvňujú život v meste. Urbanistka Sandra Štasselová sa v novom projekte Mesto pre deti snaží skvalitniť uličný priestor tak, aby sa v ňom

prejsť na článok

Speciální nabídka pro SDH/JSDH v rámci MAS

Speciální nabídka pro SDH/JSDH v rámci MAS The post Speciální nabídka pro SDH/JSDH v rámci MAS first appeared on RADIOKING.

prejsť na článok

Elektromobilita na Slovensku

Elektromobilita je na celom svete veľkou témou. Je tomu tak z rôznych dôvodov či už v rámci klimatickej krízy alebo rozvoja technológií. Ide o jednu z tém, ktorá sa často diskutuje nielen medzi laikmi, ale aj v rámci odbornej verejnosti. Ako je na tom Sl

prejsť na článok