Splátkový kalendár aj vy máte svoje práva

Ako vlastník nehnuteľnosti v bytovom dome máte možnosť tiež predkladať cenové ponuky na domovej schôdzi. Nemusíte sa uspokojiť s tým, čo vám bolo dané. Oslovte nás a radi vám vypracujeme cenovú ponuku. Splátkový kalendár na čistú a renovovanú fasádu. Nie vždy sa všetci vlastníci bytov v bytovom dome zhodnú na tom, že fasádu je potrebné obnoviť a vyčistiť. Skôr či neskôr sa však ale niektorí obyvatelia bytového domu začnú zaoberať otázkou, či fasáda ich bytového domu dostatočne ochraňuje celú budovu pred poveternostnými vplyvmi. Ak už sa v konečnom dôsledku všetci vlastníci zhodnú a renovácii, obnove a čistení fasády, nastáva výber spôsobu financovania tejto služby. Pri čistení fasád a ich náteroch je dôležité zvážiť všetky vplyvy, ktoré budú postupom času na fasádu pôsobiť. Je potrebné brať do úvahy nielen zvolený postup čistenia a natierania fasády, ale aj výber materiálu a najmä cenu čistenia a náteru fasády. Práve vysoké nároky na cenu sú dôležitým aspektom rozhodovania, ktorý vedie k tomu, aký materiál zákazník zvolí, akú spoločnosť poskytujúcu službu si vyberie a podobne. Často tieto nároky vedú k výberu práve nekvalitných služieb a materiálu, kde nakoniec obnovená fasáda vydrží menej, ako sa očakávalo. Klientom, ktorý majú záujem o vyčistenie fasády na bytovom dome alebo rodinnom dome, alebo o jej náter, ktorý vydrží, ponúkame splátkový kalendár. Ako postupovať, pokiaľ o plátkový kalendár máte záujem? Prvým krokom je vyplniť formulár na webe www.sada.sk/splatkovykalendar a správne vyplnený formulár odoslať. Následne vás bude do 48 hodín naša spoločnosť kontaktovať a dohadovať kroky o ďalšom postupe pri získaní splátkového kalendára. Splátkový kalendár je možné si uplatniť výlučne na služby čistenia a obnovy fasády bytového a rodinného domu. Pred podpisom Zmluvy k splátkovému kalendáru je potrebné uhradiť akontáciu o výške 10% celkovej ceny práce. Splatnosť jednotlivých splátok je vždy k poslednému dňu v príslušnom kalendárnom mesiaci podľa platného a odsúhlaseného splátkového kalendára. Výška prvej splátky je 20% z celkovej ceny po odrátaní uhradenej akontácie a platí sa do 15 dní od odovzdania staveniska. Pri úhrade 10% akontácie bude výška splátok rozdelená do maximálne 4 mesačných splátok. Znečistené fasády pokryté machmi a plesňou majú vysoký vplyv na vaše zdravie a preto je dôležité vykonať pri takomto znečistení údržbu fasády. Nová, alebo renovovaná fasáda by pri použití kvalitných náterov a správnom postupe jej nanesenia mala budovu dostatočne ochraňovať pred poveternostnými vplyvmi okolo 15 rokov, niekedy aj viac. Čistíme a renovujeme fasády a strechy bytových domov už 22 rokov Používame plošiny: ráno prídeme, večer sme preč, nezničíme okolie vášho domu Automaticky umývame po čistení a renovácii fasády aj okná na bytovom dome Ako bonus ponúkame aj drobné opravy netesností okien zadarmo The post Splátkový kalendár aj vy máte svoje práva appeared first on ŠADA s.r.o..

prejsť na článok

Kalendár 2023 Malé Karpaty

Pre rok 2023 bol vydaný kalendár turistických akcii v Malých Karpatoch a okolí. Je vydaný aj v PDF aj v v elektronickej podobe v dvoch verziách. Jedna verzia je zoradená chronologicky a druhá pre obojstrannú tlač.Kalendár Malé KarpatyKalendár Malé Karp

prejsť na článok

Kalendár

The post Kalendár appeared first on Fitness Club Lochness – Posilovňa, fitness Bratislava, Záhorská Bystrica.

prejsť na článok

20. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky

Máme tu 20.ty deň a už len 4 dni do Vianoc! Tešíte sa? Ja veru áno a poviem vám, mám aktuálne tak... Príspevok 20. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky zobrazený najskôr byzuzu.sk.

prejsť na článok

24. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky

Dostali sme sa na posledný deň tohto prírodného adventného kalendára a som nesmierne rada, že sa vám tento rok páčil.... Príspevok 24. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky zobrazený najskôr byzuzu.sk.

prejsť na článok

17. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky

V 17.ty deň vitajte vo svete Almara Soap. Máme tu 1. x pre zmenu niekoho od našich susedov z Čiech.... Príspevok 17. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky zobrazený najskôr byzuzu.sk.

prejsť na článok