Spoločenská udalosť

Spoločenská udalosť je prehliadkou krásy, pôvabu a elegancie. Aby ste vonkajšiu krásu pretavili s tou vnútornou a užili si spoločenský večer, ples, stužkovú alebo aj vlastnú svadbu, je výber doplnkov zodpovednou úlohou. K spoločenskej a večernej róbe patrí k doplnkom aj listová kabelka. Preto pre vás MARIMA pripravila malú inšpiráciu: Oživte svoje šaty puzdierkom na pás, ktoré pôsobí nadčasovo, provokačne a luxusne. Môžete ho nosiť voľne v ruke, alebo si ho dať na opasok, ktorý dodá vašim šatám iný vzhľad. Posúďte sami. Ďalším skvelým doplnkom je listová kabelka, ktorú môžete nosiť s popruhom, ale aj bez popruhu. Nie náhodou sme prispôsobili jej veľkosť na bežné tablety a preto je možné ju využiť ako luxusné puzdro na tablet. Samozrejmosťou je možnosť prispôsobiť rozmery pri objednávaní našich produktov. Pravá koža a kožušina nesklame svojím výzorom a vzhľadom. Použitá kožušina je nefarbená a je veľmi príjemná na dotyk. Láska ku kožušine je zakorenená hlboko v nás, keďže ľudia boli s týmto materiálom spätí od nepamäti. Snáď sme vás inšpirovali. Fotograf: Miroslav Petrinec Asistentka fotografa: Marianna Petrincová Miesto fotenia: Hotel Tatra Rimavská Sobota Šaty: Svadobný salón EDEN The post Spoločenská udalosť appeared first on kožené výrobky.

prejsť na článok

Spoločenská hra

Viete, ako sa volá spoločenská hra na 5 písmen? Šikan.

prejsť na článok

Najšťastnejšia udalosť

- Blahoželám ti, chlapče! Som presvedčený, že po rokoch budeš na tento deň spomínať ako na najšťastnejšiu udalosť tvojho života! - Ale strýko, veď ja sa žením až zajtra. - Ja viem, práve preto, práve preto!

prejsť na článok

Moderná vôňa kávy

Káva ako taká je obľúbená na celom svete. Milujeme jej chuť aj vôňu a naštartuje naše zmysly. V roku 2008 v National University v Soule robili rozsiahly prieskum o káve a zistili, že niektorí ľudia samotnú kávu piť nechcú, ale jej vôňu zbožňujú. Zisťova

prejsť na článok

Sociálna zodpovednosť podnikov: kľúč kúspešnej stratégii CSR

Zachovanie zdrojov a udržanie globálneho otepľovania pod hranicou Parížskej dohody možno dosiahnuť len zapojením a aktivitou všetkých hospodárskych subjektov. V tejto súvislosti je spoločenská zodpovednosť podnikov dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Sou

prejsť na článok

Biela košeľa

Čisto biela košeľa môže byť vďaka vzoru látky vnímaná ako striktne spoločenská, alebo nedbalo voľnočasová. Royal Oxford je na dotyk jemnejší, hebčejší a menej náchylný k pokrčeniu. Luxusné biele košele sa šijú z poplína. Látka je na dotyk hladká a lesklá.

prejsť na článok