Športová výživa

Oblasť športovej výživy zabezpečuje poskytovanie optimálnych živín aenergie športovcov. Zlepšuje regeneráciu aprispieva kcelkovému zdraviu. Športová výživa je dôležitá pre všetkých športovcov od rekreačných po profesionálnych, lebo športový výkon afyzická aktivita vyžaduje presné potreby voblasti správnej výživy. Kľúčové faktory športovej výživy zabezpečujú: Energetický príjem – športovci potrebujú dostatok kalórií na udržanie zdravého hmotnostného stavu apodporu svojej [] Príspevok Športová výživa je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Šedá športová podprsenka Guess Carrie

Predstavujeme vám šedú športovú podprsenku Guess Carrie, ktorá je stelesnením pohodlia a štýlu navrhnutého pre modernú športovkyňu. Táto športová podprsenka, vyrobená z najpríjemnejšieho a najpriedušnejšieho bavlneného materiálu, uprednostňuje nielen váš

prejsť na článok

Pohodlná nevyztužená šedá dámska športová podprsenka Puma

Dámy, pripravte sa na potenie vo veľkom štýle s pohodlnou sivou športovou podprsenkou Puma bez vypchávok. Túto podprsenku musí mať každý, kto to so športom myslí vážne. Kolekcia Puma je známa svojím vysokokvalitným športovým oblečením a táto športová podp

prejsť na článok

Výživa pleti žehličkou

Galvanické, mikroprúdové a ultrazvukové žehličky na pleť a niektoré ultrazvukové špachtle majú režim výživy. 

prejsť na článok

Bunda Reebok

Športová značka Reebok, prináša vo svojej novej kolekcii, širokú ponuku pánskych mikín a jarných búnd. Páni si môžu vyberať zo širokej škály farebných kombinácií i dizajnu. Bundy sú veľmi ľahké, celorozopínacia a podšité kvalitné sieťovinou.

prejsť na článok

Moringa – vyšší vek nie je prekážkou

Výživa seniorov je špecifická nutričná oblasť. Nedostatky výživy vieme kompenzovať vhodnými nutričnými odporúčaniami a významne tak prispieť ku kvalite života vo vyššom veku. Podiel starších osôb v Európe sa podľa údajov WHO zvýšil až na 25%.

prejsť na článok