Spustili sme pre Vás novú webstránku

Tešíme sa s Vami, že po dlhšej dobe sa nám podarilo urobiť dobrý krok bližšie k vám s novou webstránkou nášho strediska. Stránka prináša nielen nový dizajn, ale aj zaujímavé funkcie ako napríklad E-SHOP, v ktorom si môžete pohodlne z tepla domova objednať napr. inštruktora lyžovania na presne zvolený termín alebo skialpinistickú výstroj pre Vás a Vašu partiu. Tešíme sa na Vaše postrehy a pripomienky, no predovšetkým na Vaše návštevy na stránke ako aj u nás v SKIČKU v Oravskej Polhore.The post Spustili sme pre Vás novú webstránku appeared first on Ski centrum Oravská Polhora.

prejsť na článok

Máme novú webstránku!

Vážený pestovatelia, vitajte na našej novej webstránke. Zmenili sme dizajn stránky a tak sme sa pridali k našim sesterským firmám. Príspevok Máme novú webstránku! je zobrazený ako prvý na Lucagra.

prejsť na článok

Spustili sme nový web

Pre všetkých milovníkov dobrého vínka  – dňa 4.4. 2018 sme oficiálne spustili náš nový web! Už 5 rokov preletelo od založenia nášho vinárstva Komjathi. Uvedomili sme si, ako veľa sa za ten čas v našich vinohradoch a pivnici zmenilo a čo všetko nové by sme

prejsť na článok

Spustená nová stránka Medicínsko-cievneho centra v Žiline

S novou ordináciou sme si pre Vás pripravili aj novú webstránku, na ktorej nájdete všetky potrebné informácie. Oceníme aj spätnú väzbu na našu webstránku, ak sa vám páči alebo ste niečo nenašli napíšte nám. Príspevok Spustená nová stránka Medicínsko-cievn

prejsť na článok

Nakúpte online vyzdvihnite osobne !

Spustili sme pre vás novú službu – osobný odber priamo v našom strešnom centre. Váš nákup si odteraz môžete vyzdvihnúť osobne na odbernom mieste – v Pezinku.

prejsť na článok

Vitajte na našom novom webe

Spustili sme novú internetovú prezentáciu, na ktorej nájdete okrem obvyklého zoznamu služieb aj prehľad aktualít. Budeme Vás informovať o prebiehajúcich akciách a o nových službách, ktoré pripravujeme.

prejsť na článok