Kombinácia čoko-koko-čoko je jednoducho neporaziteľná a šťavnaté vegánske kokosové rezy ti to dokážu. S nadýchaným cestom plným bohatej čokoládovej chute, sviežim kokosom a chrumkavou čokoládou na vrchu ním potešíš každého, všežravca aj vegána. Tento jednoduchý recept na šťavnaté kokosové rezy spracúva dobre známu kombináciu chutí trochu netradične vo vegánskej podobe. Nevyžaduje vôbec žiadne živočíšne produkty, no napriek tomu jeho chuti nič nechýba, kokosové mlieko v ňom naopak podporuje chuť lepšie, ako by to zvládlo kravské mlieko. Pracujem v ňom aj s neveľmi známou a podceňovanou potravinou cícerovou penou. Vedeli ste, že voda z plechovkového cíceru sa dá vyšľahať do tuhej peny, ktorá pripomína bielkový sneh alebo šľahačku? Nevyrovná sa svojim súperom úplne vo všetkom, ale nadýchaná je rovnako a na jej cenu sa tiež nič nechytá keďže je to len vedľajší produkt z inej potraviny. Nenechaj sa zneistiť, je to takéto jednoduché. Tiež zvláda urobiť z každého tuhšieho cesta nadýchané a ľahučké potešenie, ktoré sa rozplýva na jazyku. Aj z tohto! A teraz, keď už sa ti zbehli slinky, poď tento skvelý recept vyskúšať. Suroviny 150 g hladkej múky150 g cukru15 g kakaového práškuplnotučné kokosové mliekolyžička prášku do pečiva50 ml oleja50 ml vodycícerová voda z jednej plechovice cíceru (asi 100 ml)lyžica rumu160 g kokosu100 g horkej čokolády Postup Dobre zmiešame múku, cukor (okrem dvoch lyžíc, ktoré pôjdu do plnky), kakao a prášok do pečiva.Primiešame tekutú časť kokosového mlieka, vodu a olej.Vo väčšej miske vyšľaháme do tuha vodu z cíceru a zľahka primiešame do cesta.Vylejeme do menšieho plechu na pečenie a pečieme na 180°C zhruba 25 minút, alebo kým sa cesto nelepí na špajľu.Necháme vychladnúťMedzitým zmiešame kokos, tuhú časť kokosového mlieka, rum a dve lyžice cukru a navrstvíme na korpus.Vrch polejeme rozpustenou čokoládou a necháme stuhnúť. The post Šťavnaté kokosové rezy first appeared on Agattovie.The post Šťavnaté kokosové rezy appeared first on Agattovie.
Cena: 3 €Zdravé čokolády, arašidové, kokosové aj kešu orechové maslá
prejsť na článokPotrebujeme: Cesto 5 vajec 270 g práškového cukru 250 g hladkej múky 10 PL vody 1/2 prášku do pečiva kakao Plnka 1 karamelové salko 250 g masla trocha vanilkového Olé pudingu (prášok na zahustenie krému) Na pokropenie korpusu 70 ml vody, cukor, rum
Ošetrenie stromov je kľúčovou súčasťou starostlivosti o vašu zeleň. Ponúkame špecializované arboristické práce, ktoré zahŕňajú orezávanie, ošetrovanie a ochranu stromov. Naši skúsení pracovníci sa postarajú o vaše stromy s dôrazom na zlepšenie ich vitalit
prejsť na článokAj na dne n ch okrasn ch z hrad ch sa zač naj objavovať ovocn dreviny . Takmer na každej z hrade sa n jde miesto pre dobre zvolen ovocn odrodu, ktor na danom mieste prinesie ovocie. Nejde ani tak o prioritne samoz sobiteľsk funkciu, ale o snahu a mo
prejsť na článokRozhovor s akademickým sochárom a reštaurátorom Martinom Kutným tvorcom nového loga R-Clinic. Akademický sochár a reštaurátor Martin Kutný je známy v Bardejove ako záchranca pamiatok, gotických oltárov, a rovnako aj vďaka soche kata na Bardejovskom ná
prejsť na článok