Stolička ku klavíru PB40 WN M V/BK

Stolička ku klavíru výsuvná 51 cm - 60 cm, zo sedákom čierny zamat. Rozmery 55 cm x 32 cm, hmotnosť 6,5 kg. Farba orech matná.

prejsť na článok

Otočné stoličky a kancelárske kreslá

Otočné stoličky a kancelárske kreslá sú skvelou možnosťou pre váš domov alebo kanceláriu. Majú veľa výhod, ako je pohodlné sedenie a dobrá podpora chrbta, možnosť nastavenia výšky operadla, ľahký pohyb a možnosť vybratia si medzi rozmanitými modernými a k

prejsť na článok

Prázdninové workshopy každý štvrtok

Pripravili sme s mladými dobrovoľníkmi a pre mladých prázdninové workshopy na rôzne témy, ktoré si sami vybrali. V prípade záujmu môžme opakovať. Okrem každotýždennej plánovanej témy je možné venovať sa častejšie gitare/klavíru alebo práci s drevom na dvo

prejsť na článok

4 blondínky a 1 stolička

Viete, ako si sadnú štyri blondínky na jednu stoličku? Otočia ju naopak.

prejsť na článok

Po záťahu

Jednotka rýchleho nasadenia ide na záťah a veliteľ vraví: - Po akcii sa zídeme o jedenásť štyridsaťosem. Pre tých, ktorí majú digitálky, je to - obušok, obušok, stolička, snehuliak.

prejsť na článok

CAM

Talianska značka Cam má v ponuke super stoličku Pappananna a prísuvnú postieľku Cullami. My sme pre Vás pripravili super ponuku! stolička Pappananna postieľka Cullami The post CAM appeared first on Baby Dream.

prejsť na článok