?STOLNÝ TENIS PRE VŠETKÝCH!

Komunitné centrum v osade Podskalka dostalo kompletné vybavenie pre stolný tenis. Projekt počíta aj so zriadením "?STOLNÝ TENIS PRE VŠETKÝCH!" Príspevok ?STOLNÝ TENIS PRE VŠETKÝCH! zobrazený najskôr Projekt Stolný tenis do škôl.

prejsť na článok

Projekt Stolný tenis do škôl je vo finále!

Posledná osemnásta akcia pre ročník 2019/2020 sa konala 30.01.2020 v Rožňave. Projekt “Stolný tenis do škôl "Projekt Stolný tenis do škôl je vo finále!" Príspevok Projekt Stolný tenis do škôl je vo finále! zobrazený najskôr Projekt Stolný tenis do škôl.

prejsť na článok

Projekt “Stolný tenis do škôl” pokračoval koncom januára na východnom Slovensku v Kráľovskom Chlmci

Začiatok roka 2020 sa u nás niesol v konečných prípravách na posledné akcie na východnom Slovensku. "Projekt “Stolný tenis do škôl” pokračoval koncom januára na východnom Slovensku v Kráľovskom Chlmci" Príspevok Projekt “Stolný tenis do škôl” pokračoval

prejsť na článok

Rakety na stolný tenis: Recenzie 10 najlepších

The post Rakety na stolný tenis: Recenzie 10 najlepších appeared first on equiplo..

prejsť na článok

Športový deň

Posledný pondelok školského roka patril tradičnému športovému dňu. Súťažilo sa v troch disciplínach: futbal, basketbal a stolný tenis. Na športoviskách sa odohrávali vypäté súboje v ktorých si študenti preverili svoju fyzickú zdatnosť a psychickú odolnosť

prejsť na článok

Súťaž o top video alebo kresbu

Chceš sa zabaviť a vyhrať? Priprav si FUN video, alebo nakresli obrázok na tému: SVETOVÝ DEŇ "Súťaž o top video alebo kresbu" Príspevok Súťaž o top video alebo kresbu zobrazený najskôr Projekt Stolný tenis do škôl.

prejsť na článok