Strunník na husle

Strunník na husle veľkosť 4/4 - materiál tvrdený plast, mechanika jemného dolaďovania Al. Nakoľko montáž, opravy a servis hudobných nástrojov si vyžadujú odborné znalosti a istú zručnosť, odporúčame zveriť opravu odbornému servisu.

prejsť na článok

Husle VN - 1/2

1/2 husle. Vrchná doska masív smrek, spodná doska, luby, krk a kobylka masív javor, hmatník, strunník a ladiace kolíčky ebonizované tvrdé drevo. Husle sú vrátane tvrdého púzdra, sláčiku a kolofónie.

prejsť na článok

Husle VN - 4/4

4/4 husle. Vrchná doska masív smrek, spodná doska, luby, krk a kobylka masív javor, hmatník, strunník a ladiace kolíčky ebonizované tvrdé drevo. Husle sú vrátane tvrdého púzdra, sláčiku a kolofónie.

prejsť na článok

Husle VN - 3/4

3/4 husle. Vrchná doska masív smrek, spodná doska, luby, krk a kobylka masív javor, hmatník, strunník a ladiace kolíčky ebonizované tvrdé drevo. Husle sú vrátane tvrdého púzdra, sláčiku a kolofónie.

prejsť na článok

Husle VN - 1/4

1/4 husle. Vrchná doska masív smrek, spodná doska, luby, krk a kobylka masív javor, hmatník, strunník a ladiace kolíčky ebonizované tvrdé drevo. Husle sú vrátane tvrdého púzdra, sláčiku a kolofónie.

prejsť na článok

Husle 4/4 set GEWA garnitúra Allegro

Husle 4/4 set GEWA, garnitúra Allegro Červenohnedý transparentný lak Ručne vyrobený nástroj z masívu Olubenie Drevená garnitúra-eben kobylka originál Aubert Strunník Wittner Struny Thomastik-Vision Podbradník z ebenového

prejsť na článok