Súťaž v lezení na umelej lezeckej stene

Po dvoch týždňoch intenzívneho trénovania na hodinách TSV, kde sa žiaci učili zásadám bezpečného lezenia, technike a taktike, zorganizovali sme súťaž v lezení na umelej lezeckej stene. Zapojilo sa 11 chlapcov a 7 dievčat. Jednotlivé cesty pre súťažiacich pripravil Tomáš Diviš /III.B/. Pre dievčatá nachystal 2 cesty rovnou časťou steny a pre chlapcov až 3 cesty a to jednu rovnou časťou a dve aj s previsom. Súťaž začali dievčatá, ktoré si každým pokusom svoje časy zlepšovali. To ich motivovalo k lepším výkonom. Po nich nasledovali chalani. Každú cestu mali možnosť vyskúšať si, a následne ju prejsť súťažne, 2 krát. Zapísal sa len ich najlepší čas. Po dlhých a náročných štyroch hodinách sme spoznali víťazov. Kategória chlapci: miesto: Marko Jozefjak II.Dmiesto: Marek Šuriňák II.BDušan Domiňák II.BMarek Šveláň II.DMilan Čakloš III.D Kategória dievčatá: miesto: Lenka Krkošková II.Gmiesto: Alica Gráciková IV.Gmiesto: Bianka Knapová III.Gmiesto: Jazmína Mordelová II.Gmiesto: Zuzana Kollejáková II.G Veľká vďaka patrí tvorcovi jednotlivých ciest Tomášovi ako aj Oliverovi Bačovi a Zachariášovi Kalisovi, ktorí všetkých súťažiacich počas celej súťaže istili. Všetkým zúčastneným ďakujeme za odvahu a víťazom gratulujeme. The post Súťaž v lezení na umelej lezeckej stene first appeared on Spojená škola Nižná.

prejsť na článok

Metodické kurzy na lezeckej stene

Naučte sa základy metodiky lezenia na umelej stene. Výcvik prebieha pod dohľadom našich kvalifikovaných inštruktorov, ktorí Vás prevedú všetkým čo potrebujete k tomu, aby ste na umelej lezeckej stene vedeli liezť a istiť samostatne a bezpečne.

prejsť na článok

Zážitkové lezenie na lezeckej stene

Vyskúšaj lezenie na lezeckej stene a zaži trocha adrenalínu. Lezenie na lezeckej stene je príjemným zážitkom vhodným pre každého. Vyžaduje síce trocha fyzickej zdatnosti, ale náročnosť lezenia je vždy prispôsobená Vašim schopnostiam.

prejsť na článok

Teambuildingy

Zorganizujeme pre Vás lezecký teambuilding na kľúč presne podľa Vašich požiadaviek. Môže sa jednať o zážitkové lezenie na lezeckej stene či na skalách, výcvik zlaňovania, návštevu lezeckej cesty via ferrata v sprievode našich inštruktorov alebo podobné ak

prejsť na článok

Výkonnostné lezenie a tréning

Chcete sa zlepšiť v lezení a zefektívniť váš tréning? V sezóne 2020 pripravujeme v lezeckej škole climbing.sk nové programy pre výkonnostné lezenie.

prejsť na článok

Darčekové poukazy

Darujte vašim priateľom a blízkym originálny darček. Zážitkové lezenie na lezeckej stene či na skalách alebo metodický kurz bude určite darčekom, ktorý ocení každý milovník hôr, prírody, športu, či pohybu.

prejsť na článok