Svetová premiéra nového modelu Subaru Crosstrek

Tokio, 15. septembra 2022 – Spoločnosť Subaru Corporation dnes odhalila nový model Subaru Crosstrek*1 (určený pre japonský trh). EyeSight najnovšej generácie ponúkne prvýkrát v modeli Subaru pre japonský trh širokouhlú monokulárnu kameru na zvýšenie bezpečnosti.

prejsť na článok

NOVINKA: Svetová premiéra nového modelu Subaru Crosstrek

Sťahujeme sa do novej prevádzky! Od 08. 04. 2024 bude prevádzka na adrese Necpalská cesta 36, 971 01 Prievidza Zatvorená ! Budeme sa na Vás tešiť na novej prevádzke ktorú slávnostne otvárame 02. 05. 2024 Nájdete nás na adrese Nedožerská cesta 44, 071 01

prejsť na článok

Svetová premiéra novej generácie Subaru XV na ženevskom autosalóne

Druhá generácia modelu, prvýkrát uvedeného v roku 2012, je postavená na úplne novej architektúre Globálnej platformy Subaru, ktorá výrazne zvýšila tuhosť a pevnosť karosérie. Nové Subaru XV vyniká vysokou mierou pasívnej bezpečnosti, ktorá je na špičkovej

prejsť na článok

Európsky debut úplne nového modelu SUBARU OUTBACK

Zaventem, 29.marca 2021 – Subaru Europe dcérska spoločnosť koncernu Subaru Corporation, dnes ohlásila uvedenie úplne nového modelu Outback na európske trhy; v showroomoch by sa mal objaviť v máji 2021.

prejsť na článok

Úplne nový Subaru Crosstrek e-BOXER

Kombináciou všestrannosti crossoveru SUV s pohonným ústrojenstvom e-BOXER sa úplne nový Crosstrek jednoducho snaží ponúknuť čo najlepšie jazdné vlastnosti, úroveň pohodlia a pocit bezpečia – na ceste aj mimo nej.

prejsť na článok