Swarovski kryštály - Pohľad zblízka

Vysoká kvalita brusu Swarovski kryštálov zaisťuje odlesk aj za horších svetelných podmienok. Swarovski kryštály s AB efektom mení farby odlesku v širokom farebnom spektre. Dámske aj pánske šperky. Swarovski kryštály sa používajú vo šperkárstve.

prejsť na článok

Manžetové gombíky a doplnky - dostupný luxus

Luxusné manžetové gombíky Swarovski kryštály nie sú drahé. Rozdiel medzi prírodnými a priemyselnými kryštálmi. Ako vzniká jedinečný odlesk Swarovski šperkov. Dostupný luxus pánskej bižutérie z Jablonca nad Nisou [Česko]. Krištáľy Swarovski sú najobľúbenej

prejsť na článok

Rodinná firma Swarovski

Spoločnosť Swarovski je aj v súčasnosti rodinnou firmou. Krištáľ Swarovski dosahuje jedinečného lesku. Počiatky brúsičstva skla siahajú do dedinky na Jablonecku. Svetová firma na výrobu sklenených šperkov a bižutérie. Sklenené figúrky Swarovski od r. 1976

prejsť na článok

Nová kolekcia manžetových gombíkov so Swarovski kryštálmi

Zo spolupráce značky pánskej košele SmartMen s výbcom bižutérie v Jablonci nad Nisou vznikli nové dizajnové série manžetových gombíkov - manžetové gombíky osadené farebnými Swarovski® krištáľmi.

prejsť na článok

Kocky na košeli pod lupou - Pozrite sa zblízka

Pravdepodobne máte v šatníku aspoň jednu kockovanú košeľu. Ak nosíte obleky a kravaty, potom sú tieto košele príjemnou alternatívou k jednofarebným spoločenským košeliam. Preskúmajme zblízka najčastejšie užívané kára na pánskych košeliach.

prejsť na článok

Najhorší pohľad

Viete, čo je najhorší pohľad? Keď sa bacil pozerá do lekárne.

prejsť na článok