Čas prípravy: 30 min Ingrediencie: 1balenie lavašu (nekvasený chlieb) 100g nasekaných lieskových orechov 200g tahini 120g hroznovej melasy 10 g škorice Postup: Do misky dáme tahini a postupne pridáme vodu aby mala tekutú konzistenciu na rozotrenie. Potom pridáme hroznovú melasu, škoricu a spolu pomiešame. Na plát lavašu postupne našu zmes rozotrieme a posypeme nasekaným orechami. Postup opakujeme a lavašové pláty vrstvíme na seba. Pred pečením môžte pomiešať trocha hroznovej melasy s vodou a potrieť vrch a nasypať zvyšné orechy. Pečieme na 180 °C 15 minút. Dobrú Chuť.
- Drahá, môžeš mi prezradiť recept na tento koláč? - Na čo ti bude? Snáď nechceš oslňovať kamarátov svojim kuchárskym umením? - Nie, ale urobíme spoločne revolúciu v cementárenskom priemysle.
prejsť na článokObjavte kúzlo nádherných gaštanových dezertov s týmto článkom. Tento článok s názvom Gaštanový koláč na oslavu alebo nedeľný obed obsahuje vynikajúci recept na koláč, ktorý je ideálny na akúkoľvek výnimočnú príležitosť alebo pokojný nedeľný obed. Toto čít
prejsť na článokHalúzkou po zadku, voňavku do vlasov, nože sa ponúkni farebným koláčom.
prejsť na článokKoláč, šunka nech ti chutí, a vínko hlávku nepomúti, veď len raz za dlhý rok tu máme tú krásnu Veľkú noc.
prejsť na článokViete, prečo pečie čokoládový koláč 11 blondínok? Jedna mieša cesto a ostatné šúpu lentilky!
prejsť na článok