Takmer 3 promile alkoholu nafúkal vodič v doobedňajších hodinách v obci Kráľová nad Váhom

KRÁĽOVÁ NAD VÁHOM 12. marca 2024 Policajti zo Šale počas výkonu hliadkovej činnosti v obci Kráľová nad Váhom spozorovali vozidlo VW Touran, ktorého vodič jazdil zo strany na stranu. Ako informuje policajná Facebook stránka Polícia SR Nitriansky kraj, policajti vozidlo predpísaným spôsobom zastavili a vyzvali vodiča, aby predložil potrebné doklady na prevádzku a vedenie motorového vozidla, čo aj urobil. Podľa ďalších informácii bol 49-ročný vodič podrobený dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom 1,32 mg/l, čo je v prepočte 2,75 promile. Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a eskortovali ho do policajnej cely, kde sa mohol zamyslieť nad tým či bolo správne si sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu. Po jeho vytriezvení s ním boli vykonané potrebné procesné úkony a bol obvinený pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, priblížila Polícia. O jeho treste za nezodpovedné konanie bude rozhodovať súd. Neriskujte zbytočne. Ak ste pili alkohol, využite služby taxíka, alebo oslovte príbuzných, kamarátov, než si sadnúť za volant opitý. Stačí jediná sekunda a dôsledky môžu byť fatálne. V tomto prípade to bolo bez úrazu, či strate na živote, ale nabudúce to môže byť inak. Buďte zodpovední, aby ste sa vrátili domov bezpečne – nielen dnes, ale aj v budúcnosti, dodala Polícia. zdroj a foto: Facebook stránka Polícia SR Nitriansky kraj Prečítajte si aj: Medzi Malou Mačou a Sládkovičovom motorkár narazil do stĺpu elektrického vedenia V katastri obce Mostová pri Galante sa prevrátil autobus s 11 cestujúcimi Vlak v katastri mesta Šaľa zrazil chodca, ten zrážku neprežil The post Takmer 3 promile alkoholu nafúkal vodič v doobedňajších hodinách v obci Kráľová nad Váhom first appeared on Šaľan.sk - regionálny spravodajsko-spoločenský portál pre celý okres Šaľa.

prejsť na článok

Opitý vodič skončil s autom v priekope, nafúkal viac ako dve promile

Viac ako dve promile alkoholu nafúkal pri dychovej skúške 46-ročný vodič, ktorý šoférujúc osobné motorové vozidlo Seat Alhambra havaroval na ceste medzi obcou Lehota pod Vtáčnikom a Novákmi.

prejsť na článok

V Dolnej Breznici havaroval vodič pod vplyvom alkoholu

V stredu vo večerných hodinách došlo v obci Dolná Breznica, okres Púchov, k dopravnej nehode.

prejsť na článok

V Sazdiciach jazdil s 2,21 promile alkohlu v krvi, pri Malých Kozmálovciach mal vodič pozitívny výsledok na marihuanu

SAZDICE / MALÉ KOZMÁLOVCE 29. júla 2024 - Počas víkendu policajti zastavili vodiča, ktorý v obci Sazdice jazdil pod vplyvom alkoholu a pri Malých Kozmálovciach vodiča, ktorý mal pozitívny výsledok na marihuanu. Informuje o tom Polícia na svojej Facebook s

prejsť na článok

Muž v Bratislave zišiel z vozovky, policajti mu namerali 1,73 promile

Vodič podľa slov polície viedol vozidlo v stave vylučujúcom spôsobilosť a ohrozil život a zdravie ľudí.

prejsť na článok