Tayler Prof Dope Shit Feat. Luna99

Tayler Prof posiela von EP Sinner s prvým klipom Dope Shit, kde hosťoval Luna 99. Celé Ep Sinner je dostupné na stream službách. Onahrávanie a zvuk sa postaralo nahrávacie štúdio Sub Music studio. The post Tayler Prof Dope Shit Feat. Luna99 appeared first on Submusicstudio.sk.

prejsť na článok

Cyklus prednášok Deleuze pre bezradných

Úvod Úvodná prednáška z cyklu prednášok Deleuze pre bezradných. V stupavskej synagóge prednáša Prof. PhDr. Miroslav Marcelli, PhD. Telo bez Orgánov Prednáška z cyklu prednášok Deleuze pre bezradných s témou Telo bez Orgánov. V jaskyni

prejsť na článok

Mad Man in Suits

Mad Man in Suits  Playlist inšpirovaný seriálom Mad Man. Mad Men in Suits from julie.olivier on 8tracks Radio. Zoznam piesní: Doin My Time (The Heavy remix) by Johnny Cash Album: Johnny Cash Remixed      Year: 2011 Trip by Vacationer Album: BIRP! Feb

prejsť na článok

Aby broskyňa rodila každý rok

Prof. Hričovský nám prináša ďalšie rady do záhradky. Tentoraz nám prezradí, ako sa správne starať o broskyne, aby sme mali chutné ovocie každý rok.

prejsť na článok

Huby v záhrade

Na huby už nemusíme chodiť iba do lesa. Môžme si ich pestovať aj na záhrade. Prof. Ivan Hričovský vám poradí ako na to.

prejsť na článok

Vaječné škrupiny ako hnojivo

Neviete ako by sa dali použiť vaječné škrupiny? Pán prof. Hričovský nám dá skvelý nápad na to, ako ich pokojne môžeme použiť v našej záhrade. Prečítajte si o tomto nápade viac.

prejsť na článok