recept Tekvicové lievance s kolagénom bez pridaného cukru Dĺžka prípravy: 30 min. | Určené pre: 4 osoby Chutné tekvicové lievance s hydrolyzovaným morským kolagénom. Lievance, na ktorých si nielen pochutíte, ale aj dodáte vlasom, nechtom, kostiam a kĺbom tú správnu bioaktívnu výživu. INGREDIENCIE: 250ml mlieko bez laktózy, 1ks vajce, 2PL ghee maslo, 1KL jedlá sóda, 170g špaldová múka, 150g tekvicové pyré, 10g kolagén, škorica podľa chuti POSTUP: 1) V miske spolu vymiešame tekvicové pyré, mlieko, vajce a ghee maslo 2) Postupne pridávame špaldovú múku, jedlú sódu a kolagén 3) Cesto môžeme dochutiť mletou škoricou a necháme odstáť cca 15 min. 4) Na rozpálenej lievancovej panvici pečieme lievance na kvapke ghee masla 5) Hotové lievance je možné dochutiť zdravou ALMONDO nátierkou a banánom SPäŤ NA RECEPTY Možno Vás záujmu tieto produkty -4% Skin collagen Hodnotenie 4.83 z 5 23,90 22,90 Pridať do košíka The post Tekvicové lievance s kolagénom bez pridaného cukru appeared first on NaturMedic.
recept Čučoriedkové muffiny s kolagénom Dĺžka prípravy: 30 min. | Určené pre: 4 osoby Lahodné čučoriedkové muffiny s bioaktívnym hydrolyzovaným kolagénom. Muffiny, na ktorých si nielen pochutíte, ale
prejsť na článokrecept ŠPENÁTOVÉ CESTOVINY S BIO SPIRULINOU Dĺžka prípravy: 20 min. | Určené pre: 2 osoby Špenátové cestoviny v kombinácií s organickou riasou Spirulina pre detoxikáciu organizmu. Jednoduchý recept,
prejsť na článokčlánok Zaručený tip, ako efektívne pripraviť pokožku na leto Publikované dňa: 17.06.2021 | Dĺžka čítania: 3 min. Denné teploty nám postupne stúpajú a letné dovolenky sa nebezpečne blížia. Každý z nás
prejsť na článokčlánok Hovädzí alebo rybí kolagén? Ktorý je pre mňa lepší? Publikované dňa: 03.05.2021 | Dĺžka čítania: 5 min. Ktorý kolagén je pre mňa lepší morský alebo hovädzí? To je najčastejšia otázka, ktorú s
prejsť na článokčlánok KVALITNÝ KOLAGÉN? PRI JEHO VÝBERE DBAJTE NA TIETO DÔLEŽITÉ ATRIBÚTY Publikované dňa: 26.04.2021 | Dĺžka čítania: 5 min. V súčasnosti sa dopĺňanie kolagénu stalo veľmi populárne. S rastúcou obľ
prejsť na článok