Tenor saxofón YAMAHA YTS 31 (komisionálny predaj)

Tenor saxofón YAMAHA YTS 31 - saxofón strednej triedy, uspokojí aj náročnejšieho hudobníka. Saxofón je po generálnej oprave v TOP stave, povrchová úprava lokálne ošúchaná prirodzeným používaním. Nástroj je perfektne vyhratý, výborná farba tónu. Japonska produkcia je garanciou precízneho spracovania a mechanickej presnosti, čo sa prejavuje na hladkom chode mechaniky bez nežiadúceho klepania a na výnimočnom ladení.

prejsť na článok

Tenor saxofón Benson (komisionálny predaj)

Zánovný, málo používaný tenor saxofón Benson. Korpus nástroja zlatolak, mechanika strieborná. K saxofónu je tvrdé púzdro s pevným úchytom, plastová hubička.

prejsť na článok

Alt saxofón YAMAHA YAS 32 (komisionálny predaj)

Alt saxofón YAMAHA YAS 32 - saxofón je po oprave v TOP stave, dokonale kryje a okamžite sa ozýva vo všetkých polohách. Povrchová úprava transparentný lak, vyrobené v Japonsku (súčasné nové modely sa už vyrábajú v Číne). Model strednej triedy, ktorý uspoko

prejsť na článok

Alt saxofón Yamaha YAS 31 (komisionálny predaj)

Alt saxofón YAMAHA YAS 31 - stredná trieda, vhodný na intenzívne hranie. po profesionálnej generálnej oprave, komplet nové podlepky, korkovina, filcovina, nastavená a zoradená mechanika. Okamžitý ozev vo všetkých polohách, dokonale kryje. K saxofónu pôvo

prejsť na článok

Tenor saxofón Yamaha YTS-275 S

Saxofón Tenor, vysoké F#, predné F, štandarný krk, postriebrené klapky, perleťové gombíky.

prejsť na článok

Tenor saxofón Amati Lignaton Classic (komisionálny predaj)

Tenor saxofón Amati Lignatone CLASSIC strieborný lak, po oprave pripravený k okamžitému hraniu. K saxofónu je staršie preglejkové púzdro, plastová hubička. Povrchová úprava nástroja veľmi zachovalá, bez poškodení, vizuálne tiež veľmi pekný.

prejsť na článok