TOP Exkluzívna žehlička na vrásky s rollerom, ktorá prináša reálne výsledky

Patríte medzi tích, ktorí práve zistili, že môžete pre krásnu pleť urobiť oveľa viac ako len používanie kvalitnej kozmetiky? A patríte medzi tích, ktorí sa práve stratili v sortimente a funkciách a neviete si vybrať?

prejsť na článok

Ako vyhladiť vrásky prírodne

Z Ebooku Začíname s prírodnou kozmetikou vyberáme pre Vás časť Zrelá pleť a vrásky , prírodné ošetrenie a produkty. Najmä po letnom horúcom období je hydratácia pokožky a vyhladenie jemných vrások veľmi aktuálne. Urob niečo pre seba a cíť sa lepšie :) ..

prejsť na článok

Ružová starostlivosť o pleť s Weledou / PRÍRODNÁ BIO KOZMETIKA

Ako sa starať o pleť s prvými vráskami? Úbytok sviežosti, strata pružnosti a dokonca prvé vrásky patria k ťažkostiam, s ktorými sa pokožka stretáva okolo dvadsiateho piateho až tridsiateho roku. Šetrnou starostlivosťou a výberom niekoľkých vhodných kozmet

prejsť na článok

Roller a sebamasaž pre rehabilitáciu po pôrode

Rodičovstvo a pôrod sú krásne a náročné skúsenosti, ktoré môžu zmeniť váš život. Po pôrode sa však môžete stretnúť s rôznymi fyzickými výzvami, vrátane bolesti v dolnej časti chrbta, napnutých svalov a ďalšími nepohodlím. Práve tu vstupuje do hry roller

prejsť na článok

Uvažujem nad kúpou žehličky na pleť proti vráskam, čo potrebujem vedieť?

Ak sa rozhodujete pre kúpu žehličky a neviete, kde a akú si vybrať, poradíme vám. Kde si mám žehličku vybrať? Aké žehlička je pre mňa vhodná? Aké majú žehličky funkcie a programy?

prejsť na článok

INŠPIRUJTE SA: Galvanická žehlička a 10 úžasných účinkov, ktoré ste o nej nevedeli

Galvanický prúd je jednosmerný prúd, ktorý prúdi jedným smerom od jednej elektródy k druhej. Pri čistení pleti sa nečistoty z pokožky extrahujú (kladné ióny) a póry sa otvoria. 

prejsť na článok