Tradičné torty ktoré piekli aj slovenské gazdinky začiatkom 20. storočia predstavujú úplne iný cukrársky svet ako ho poznáme dnes. Oproti dnešným tortám sa vyznačovali odlišnými postupmi, ale aj dobovými surovinami z ktorých niektoré dnes už nie sú dostup
Recepty na tradičné torty spred storočia neraz prekvapujú nápaditými názvami alebo jednoduchým postupom. Tradičné torty pritom obstoja aj v konkurencii moderných múčnikov, a prinesú na stôl čarovnú atmosféru časov dávno minulých, keď boli poctivé :) všetk
prejsť na článokTorty patria medzi najobľúbenejšie a najslávnostnejšie múčniky. Ich príprava je často považovaná za vrchol cukrárskeho umenia. Základom pečenia tôrt je naučiť sa piecť dobré piškótové cesto, pričom plnka torty môže byť prakticky ľubovoľná.
prejsť na článokMoja nová láska. Vznikla po Vianociach, kedy som podľahla chuti vaječného likéru a začala som ho varievať doma. Ostalo mi 6 vaječných bielkov a tak som skúsila upiecť túto ľahkú a naozaj jednoduchú tortu. Najlepšia je s malinami a čučoriedkami. V región,
Pistáciová torta je krémová, lahodná a môžete ju pripraviť ako zdravú variantu narodeninovej torty. V článku nájdete recept na pistáciovú tortu bez cukru. Obsah (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredi
prejsť na článokMojou hlavnou ingredienciou pre tvorbu plienkovej torty sú jednorázové plienky. Svojou dostupnosťou sa stali obľúbené v minulom storočí a čiastočne nahradili látkové plienky, ktoré aj dnes ostali súčasťou starostlivosti o bábätká. Moja ponuka obsahuje aj
prejsť na článok