Trápi Vás histamínová intolerancia?

Ak máte histamínovú intoleranciu a  zjete jedlo bohaté na histamín, môžu sa u vás vyskytnúť tieto príznaky: Lorem ipsum dolor sit a gastrointestinálne ťažkosti – hnačka, nafukovanie, kŕče, bolesti brucha, bolesti hlavy podobné migréne, podráždenie kože, začervenanie tváre, opuch nosovej sliznice alebo výtok z nosa, ťažkosti s dýchaním podobné astme, zhoršenie príznakov astmy, búšenie srdca, závraty, Read More The post Trápi Vás histamínová intolerancia? first appeared on IMUNOALERGOLÓGIA JZ s.r.o..

prejsť na článok

Stretnutie histaminikov v Bratislave!

Srdečne Vás pozývame na ďalšie stretnutie histaminikov, ktoré sa uskutoční dňa 4.3.2017 o 14,00 v Dome kultúry Vajnory (Pod lipami 2) v Bratislave. Pripravili sme pre Vás krátku ochutnávku bezhistamínových vín od tvojevino.sk a prednášku s alergologičkou

prejsť na článok

Histamínoví hriešnici

Už niekoľko rokov som pozorovala, že po zjedení čohokoľvek z pšeničnej múky sa môj ekzém okamžite rozsvrbí a rozšíri svoje hranice. Nové vyrážky však vyzerajú inak než tie, čo ich dôverne poznám od svojich detských liet. Široká paleta príznakov Postupne s

prejsť na článok

Špaldový chlebík

Mnoho histaminikov má rado pečivo, a preto Vám prinášame recept na chutný špaldový chlebík od našej čitateľky Judity. Potrebujeme: 500g ražnej alebo špaldovej múky 2 ČL soli 1/2 ČL nerafinovaného cukru 400ml vody 1 a pol ČL sódy bikarbóny 1 PL tuku alebo

prejsť na článok

Postup pre ZAMESTANCOV

1. Do 15.02.2016 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň. 2. Potom požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane. 3. Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane

prejsť na článok

Postup pre FYZICKÉ OSOBY

Postup krokov pre fyzické osoby, ktoré si samé podávajú daňové priznanie v roku 2016 1. Vypočítajte si Vaše 2% z dane z príjmov fyzickej osoby– to je maximálna suma, ktorú môžete poukázať v prospech prijímateľa, poukázať môžete aj menej ako 2%, musí však

prejsť na článok