Trúbka Amati (komisionálny predaj)

Trúbka Amati Kraslice, ladenie Bb, strieborná - trúbka je po oprave v plne funkčnom stave, nové tesnenie vodnej klapky, tichý a hladký chod piestov, všetky výsuvné a ladiace časti (dzugy) sú funkčné, pohyblivé, premazané. Trúbka je vhodná na sólové hranie, do orchestra, dychovky, na učenie sa pre začiatočníka, aj do ZUŠ.

prejsť na článok

Trúbka jazzová Amati (komisionálny predaj)

Jazzová Bb trúbka Amati, strieborná. Trúbka je veľmi zachovalá, málo používaná, perinetová mechanika ako nová. K trúbke je originál nátrubok, pevný kufrík a notový držiak.

prejsť na článok

Jazzová Bb trúbka Amati B-1013 (komisionálny predaj)

Jazzová Bb trúbka Amati model B-1013, poniklovaná povrchová úprava. Trúbka je veľmi zachovalá bez poškodenia, bez preliačin a škrabancov v TOP stave. Trúbka uspokojí aj náročného hráča. K trúbke pôvodné zachovalé pevné púzdro potiahnuté koženkou.

prejsť na článok

Jazzová Bb trúbka Amati Excellent (komisionálny predaj)

Jazzová Bb trúbka Amati model Excellent - najvyšší model pre profesionálne hranie. Trúbka je veľmi zachovalá, bez vážnejšieho poškodenia, vyčistená premazaná, vhodná na intenzívne profesionálne hranie. K trúbke pôvodné zachovalé tvrdé luxusné púzdro potia

prejsť na článok

Trúbka Amati Bb ATR 313S-OT

Amati trúbka Bb, rovnaký model ako ATR 313-OT, ale postriebrená povrchová úprava.

prejsť na článok

Jazzová Bb trúbka (komisionálny predaj)

Jazzová Bb trúbka anglickej výroby Boosey Hawkes, postriebrená povrchová úprava. Trúbka bola intenzívnejšie používaná v dychovom orchestri. Je opravovaná, perinetová mechanika s hladkým plynulým chodom. Trúbka má výrazný zvuk, silný tón ideálny na sólové

prejsť na článok