Tym (Branson): História značky inovatívnych traktorov

Tym (Branson) je renomovaná značka v oblasti výroby traktorov, ktorá sa za uplynulé desaťročia etablovala ako jeden z popredných hráčov na trhu. Značka je známa svojou kvalitou, spoľahlivosťou a inováciami, ktoré prinášajú moderné riešenia pre poľnohospodárov a profesionálov v oblasti správy pôdy. So silným zameraním na technický pokrok a spokojnosť zákazníkov sa Tym (Branson) stala [] Príspevok Tym (Branson): História značky inovatívnych traktorov je zobrazený ako prvý na KOCHT s.r.o..

prejsť na článok

Spoznajte malotraktor TYM-Branson 1905H/T194

Malotraktor TYM-Branson 1905H/T194 je vynikajúcou voľbou pre záhradkárov, majiteľov domu s dvorom a záhradou či menších farmárov, ktorí potrebujú odolný a výkonný stroj, ktorý bez problémov zvládne rôznorodé drobné poľnohospodárske či záhradné práce. Prí

prejsť na článok

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte traktor TYM-Branson 5025C od spoločnosti KOCHT, s.r.o.

Traktory TYM-Branson jedine od výhradného distrubútora KOCHT s.r.o. Viac info na: www.kocht.sk. Príspevok Zapojte sa do súťaže a vyhrajte traktor TYM-Branson 5025C od spoločnosti KOCHT, s.r.o. je zobrazený ako prvý na KOCHT s.r.o..

prejsť na článok

Video z predvádzacej akcie EQUUS Kordíky 2021

Praktické ukážky traktorov EQUUS 175N v lesnom teréne. Prezentácie lesných traktorov novej generácie EQUUS 175N UN a 6-kolesový kombi EQUUS 175N 6WDC.

prejsť na článok

Prezentácia traktorov EQUUS - NOVÁ GENERÁCIA 2020

Pripravujeme pre Vás prezentáciu traktorov EQUUS. NOVÁ GENERÁCIA 2020 sa vyznačuje mnohými vylepšeniami!

prejsť na článok

Japonský Koi: Stručná história

História japonskeho koi kapra nie je bežne známa, aj fanatici KOI podstate nevedia odkial pochádza! História Koi je veľmi prepracovaná a dáva vám nový rešpekt pre tieto pružné ryby.

prejsť na článok