Účinky tabletovanej soli

Aj vy ste už zisťovali kvalitu vody vo vašej domácnosti? Zaujíma vás zloženie vody, ktorú denne využívate na prípravu nápojov ako aj na umývanie riadu, sprchovanie, kúpanie a podobne? Rozbor vody vás uistí o zastúpení jednotlivých minerálov vo vode. Pri nadmernom množstve železa či iných prvkov dochádza k vytváraniu vodného kameňa v podobe bieleho povlaku, ktorý sa usadzuje na vodnej batérii, vo varnej kanvici či iných bežne používaných elektrospotrebičoch, Riešením je filtrácia vody pomocou filtrov, zmäkčovačov vody a iných dostupných pomôcok, ktoré pomáhajú k dosiahnutiu požadovanej kvality pitnej a úžitkovej vody. Voda tvorí značnú časť nášho tela a je zastúpená až v dvoch tretinách nášho organizmu. Voda je dôležitá pre náš život a vykonávanie základných životných funkcií. Jej zastúpenie a správne zloženie je nevyhnutné pre činnosť jednotlivých orgánov. Pomáha vylučovať nežiadúce látky a zbavovať telo toxínov. Čistí, regeneruje, podporuje vitalitu a navracia nás k prirodzenému stavu nášho bytia, k zdraviu. Pri používaní pomôcok na vytvorenie vody, ktorá nie je označovaná ako tvrdá, to znamená, že obsahuje primerané množstvo jednotlivých prvkov, je potrebná ich regenerácia. Tabletovaná soľ pomáha vyčistiť a vrátiť do pôvodného stavu filtre na vodu ako aj zmäkčovače vody. V našom eshope nájdete produkty, ktoré si môžete objednať v potrebnom obsahu a zaistiť regeneráciu ionovýmenných živíc, ktoré sú súčasťou jednotlivých pomôcok a zariadení na úpravu vody. Tabletovaná soľ je soľ vo forme tabliet, ktorá je v bielej farbe a bez zápachu. Vyznačuje sa svojím pozitívnym účinkom. Uistite sa aj vy o kvalite vody, ktorú denne užívate či už vo vašej domácnosti alebo vo vašom zamestnaní. Urobte maximum pre vaše zdravie a vyhnite sa užívaniu vody, ktorá nemá vhodné a odporúčané zloženie a môže spôsobiť vznik zdravotných problémov. Článek Účinky tabletovanej soli se nejdříve objevil na Rohnisch.

  • Web: Rohnisch
  • Aktualizované: 16.5.2024
prejsť na článok

Účinky potravín

Každá potravina, ktorú zjeme, má svoje účinky a priamo vplýva na naše fyzické aj psychické zdravie. V článku Vám prinášame účinky niektorých pravidelne využívaných potravín.

prejsť na článok

Nano-Bau impregnácia na betón a dlažbu 

Betón vo vašej budove a dlažobné kocky sú intenzívne napádané soľou. Povrch betónových dlažieb je drsný v dôsledku korozívneho účinku soli, a preto je v nasledujúcich sezónach náchylnejší na nečistoty. Už dlho je známe, že používanie posypovej soli je

prejsť na článok

Liečivé účinky kurkumy

Liečivé účinky kurkumy sú známe už viac ako 6000 rokov. S veľkou obľubou bola využívaná už v ajurvédskej medicíne, a to najmä ako hlavný prostriedok na liečbu srdcových a pečeňových problémov.

prejsť na článok

Liečivé účinky žihľavového čaju

Žihľavu, alebo aj pŕhlavu, poznáme najmä ako bylinu z lúk, ktorá nás do nôh často nepríjemne popŕhli. Viete však, aké liečivé a blahodarné účinky sa v listoch žihľavy skrývajú? Skúste si pripraviť čaj zo žihľavy a presvedčte sa na vlastnej koži.

prejsť na článok

Spánkom k zdraviu, spojíte tak príjemné s užitočným

Intenzívna 12 hodinová ozdravovacia kúra Vám dodá energiu, zrelaxuje telo a je zároveň aj nevšedným zážitkom.Zdá sa, že dôležitosť spánku podceňujeme úplne neodôvodnene. Má totiž nezanedbateľné účinky na náš organizmus aj imunitu. Ak trpíme nedostatkom sp

prejsť na článok