Umývadla a kameň

Hľadáte nové umývadlo do kuchyne alebo kúpeľne? Na trhu je niekoľko druhov umývadiel ako napríklad granitové, porcelánové, nerezové a sklenené alebo dokonca Vám vieme vyrobiť na mieru umývadlo zo žuly alebo mramoru. Všetky spomínané umývadla sa pekne vynímajú v kombinácii so žulovými alebo mramorovými doskami či obkladom interiéru. Ponúkame Vám hneď niekoľko inšpirácií v rôznych prevedeniach. Príspevok Umývadla a kameň je zobrazený ako prvý na Kamenárstvo STONE.

prejsť na článok

Žula, mramor a kameň z celého sveta

Aby sme mohli čo najrýchlejšie reagovať na požiadavky našich zákazníkov, tak sme sa aj tento rok vybrali na poprednú svetovú výstavu do Talianska, kde sme mali možnosť vidieť rad zaujímavých materiálov a produktov pre kamenársky priemysel. Príspevok Ž

prejsť na článok

Umelý kameň: Tajný tromf pre váš dokonalý interiér

Hľadáte spôsob, ako oživiť svoj interiér a premeniť ho na miesto, ktoré vyžaruje štýl a noblesu? Stavte na umelý kameň. Jeho variabilita je tak pestrá, až vás to prekvapí. Má využitie v nábytkárstve, ale aj v dizajne či dekoratívnych predmetoch, ktoré len

prejsť na článok

Montáž sanity a bojlera

Práce zahŕňali montáž bojlera, umývadla, vane, toalety a iných doplnkov. The post Montáž sanity a bojlera appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok

Všetko o Asagi

Asagi je jedným z najstarších plemien krásnych koi. Výrazný a zároveň tlmený, niekedy dokonca považovaný za základný kameň koi, určite patrí do každého jazierka s koi!

prejsť na článok

Harmónia interiéru

Originálne a sympaticky zariadený interiér dokazuje, že kvalitný moderný kameň so “starým” si neubližujú. Príspevok Harmónia interiéru je zobrazený ako prvý na Kamenárstvo STONE.

prejsť na článok