Ušetrite s Programom výhod od SPP

V spolupráci s SPP sme pre Vás pripravili akciu, pri ktorej môžete ušetriť 120 € pri nákupe akejkoľvek strešnej krytiny z našej ponuky.Stačí ak ste odberateľom plynu alebo elektrickej energie od SPP a objednáte si u nás strechu do konca roka 2019. Ako na to? Vyberte si škridlu v objeme nad 99 m² a pošlite nám zľavový kupón, ktorý získate na stránke Programu výhod SPP, a my Vám na faktúre odpočítame 120 €. The post Ušetrite s Programom výhod od SPP appeared first on Strechanet s.r.o..

prejsť na článok

Púť do Svätej Zeme

Na púť by sa išlo v dňoch 13.11. až 20.11. 2023. Bližšie informácie aj s programom nájdete na nástenkách aj v tomto článku.

prejsť na článok

Trubičkový drôt 0,9/1kg

Trubičkový zvárací drôt pr.0,9 mm Použitie: na montážach, v stavebníctve, opravy v teréne. Hmotnosť cievky 1,0kg. Ušetríte na plyne a redukčnom ventile.

prejsť na článok

Program Slovensko 2021 2027

Nové programové obdobie EÚ od roku 2021 do 2027 bude riadené jedným operačným programom s názvom Program Slovensko. Program Slovensko (PDF)

prejsť na článok

Keď treba požičať dodávku

Každý sa niekedy dostal do situácie, keď sa potreboval presťahovať alebo potreboval jednorazovo prepraviť rozmernejší náklad do iného miesta. Vtedy sa prvý raz začne zaujímať o podmienky požičania dodávky od rôznych firiem, pretože akľ práve nechcete zapl

prejsť na článok