Už viem čo ma baví!

Podujatie zamerané na propagáciu mimoškolskej činnosti športového a umeleckého charakteru pod jednou strechou v OC Galéria Martin. Cieľom podujatia bolo nielen prezentovať rôzne činnosti, ale aj dať možnosť deťom – divákom a návštevníkom túto činnosť si vyskúšať a zároveň pomôcť nájsť zariadenie, ktoré túto činnosť pre deti ponúka. Deťom a rodičom sa venovali tréneri a inštruktori s ochotou a neskutočne pozitívnym prístupom. Teší nás aj vysoký záujem o tento event a veríme, že sa stane tradičným minimálne v našom meste Martin. The post Už viem čo ma baví! appeared first on Marketingová a eventová agentúra.

prejsť na článok

Svetový deň umývania rúk.

Ruky, ruky, čo ste robili? V piesku sme si hrad postavili. A čo teraz urobíme, keď je všetko hotové, keď hrad stojí a je krásny, kto mi na to odpovie? Ja to viem, ja to viem, hneď si ruky umyjem.

prejsť na článok

Tomáš Samko

Vek: 16 Talent: študijný Štipendium: 2 420 € Moj

prejsť na článok

Aplikačný špecialista (ORACLE)

Pozícia je vhodná pre ľudsky komunikatívneho aplikačného špecialistu, ktorý má skúsenosť najlepšie so správou a údržbou aplikácií postavených na databázach Oracle a baví ho pracovať s dátami (analýzy, reporty, výstupy).

prejsť na článok

Tatranská dvacka

20 ciest v Tatrách..., viem, nie je to až tak moc, pre ľudí, čo bývajú za rohom Tatier, ja som však z Trenčína a teším sa každému jednému výjazdu...

prejsť na článok

Skutečná svoboda podnikání

pod křídly našeho orla Bc. Kateřina Plevjaková úspěšná mladá manažerka, která pod křídly našeho orla zažívá opravdovou svobodu. Co jí na této práci nejvíce baví a jaké byly její začátky si pustíte “hír” #jsmeneofinances

prejsť na článok