Uzáver púzdra

Uzáver púzdra hudobných nástrojov - vhodné pre montáž na púzdro, alebo kufor hudobného nástroja s pevnou stenou. Montáž pomocou skrutiek, alebo nitov. Možné použitie - kufor pre saxofón, trúbku, krídlovku, gitaru atď. Nakoľko oprava a servis hudobných nástrojov a ich príslušenstva, vyžaduje určitú odbornosť a zručnosť, odporúča sa výmena zveriť profesionálnemu servisu!

prejsť na článok

Kde kúpiť obaly či púzdra na dokumenty? Do papierníctva chodiť nemusíte

Zmluvy, faktúry, doklady. Každá asistentka vie, aké dôležité je mať ich prehľadne a bezpečne uložené. Aj koľko času si táto zdanlivo jednoduchá činnosť vyžaduje. Ak sa papierníctvo nachádza na opačnej The post Kde kúpiť obaly či púzdra na dokumenty? Do p

prejsť na článok

Alt saxofón Stagg 77-SA/SC

Es alt saxofón 77-SA s luxusným ľahkým nylonovým nepremokavým puzdrom s vonkajším a vnútorným vreckom, mäkko vystlaným vnútrom, s popruhy a uchom. Farba púzdra čiernošedá.

prejsť na článok

Tenor saxofón 77-ST/SC

B tenor saxofón, rozsah B-Fis, povrchová úprava zlatolak, dodávané vr.nylonového púzdra.

prejsť na článok

Flauta REC-ALT BAR/WD

Celodrevená altová obcová flauta s barokovým prstokladom.Vyrobená v Nemecku z prirodzene vysychajúceho javorového dreva, spodná časť náustku z floridského cédru, korkové tesniace krúžky.Dodávané vrátane puzdra s čistiacou metličkou a tabuľkami prstokladu.

prejsť na článok

Flauta REC2-GER/WD

Celodrevená sopránová zobcová flauta s nemeckým prstokladom.Vyrobená v Nemecku z prirodzene vysychajícího javorového dreva, spodná časť náustku z floridského cédru, korkové tesniace krúžky.Dodávané vrátane puzdra s čistiacou metličkou a tabuľkami prstokla

prejsť na článok