Úzke sukne

Viete, prečo nosia blondínky úzke sukne? Aby udržali nohy pri sebe.

prejsť na článok

Úzke kravaty sú in!

Klasická kravata je široká 10 cm v najširšom bode. Podľa nepísaných pravidiel obliekania pre gentlemanov platí, že šírka kravaty má byť zhodná s šírkou klopy saka. Moderné sú úzke slim kravaty.

prejsť na článok

Plisované sukne

Plisovaná sukňa alebo plisé oslavuje svoj remake! Kto z nás by nepoznal nádherné ženské, ľahké, rozviate sukne, obľúbené predovšetkým v 50. a 70. rokoch minulého storočia. Popularitu im priniesol najmä Hollywood na čele so slávnou herečkou Marylin Monroe.

prejsť na článok

Variácie šatky

Šatka a šál sú ideálnymi doplnkami pre biznis oblečenia (kostým + blúzka), ale zjemňujú aj športové oblečenie (rifle + blúzka, tričko), či jednoduché puzdrové šaty. Kombinácia bielej blúzky a čiernej sukne si priam žiada doplnky a vhodným riešením môže by

prejsť na článok

Pánsku kravatu možno nosiť aj dobrovoľne

Muži chápu nosenie kravát ako povinnosť k pánskym oblekom alebo slávnostným príležitostiam. Môžete si ale obliecť čisto bielu pánsku košeľu s dlhým rukávom zo 100% bavlny a modernú úzku kravatu z čistého hodvábu. Úzke kravaty pôsobí nenútene.

prejsť na článok

Mesto a Krajské múzeum deklarujú úzku spoluprácu

V pondelok 11. marca podpísali memorandum o spolupráci mesto Prešov a Krajské múzeum v Prešove. Deklarovali tak najmä vôľu na úzke partnerstvo pri budúcich expozíciách dejín Prešova. V roku 2024 by mali byť výsledkom tejto spolupráce minimálne dva dôležit

prejsť na článok