V spojení s týmto vesmírom

Môžeme ďalej stavať na skúsenostiach spojenia s týmto vesmírom a s druhými ľuďmi a môžeme vidieť, že každá osoba je našou súčasťou. Závoj, ktorý je medzi nami a ostatnými, alebo medzi nami a týmto okamihom, je najskôr silný, ale postupne sa začína strácať. Prežívame to nie ako predstavu, ale ako pravdu. Že nie sme oddelení [] The post V spojení s týmto vesmírom appeared first on Zenová škola Kwan Um Slovensko.

prejsť na článok

Vypínání podpory SSLv3 spojení na serverech

K 21. 10. 2014 budeme vypínat podporu připojení přes SSLv3 k našim serverům a službám z důvodů bezpečnosti.

prejsť na článok

S týmto zdrojom tepla môžete pustiť rastúce ceny energií z hlavy

Starostí spojených s rastom cien zemného plynu, uhlia, dreva a ďalších energetických komodít vás spoľahlivo zbavia tepelné čerpadlá. S týmto zdrojom tepla sa stanete „imúnny“ voči výkyvom cien, nedostupnosti či The post S týmto zdrojom tepla môžete pusti

prejsť na článok

Odteraz budete papriky krájať len týmto šikovným spôsobom!

Dave Hax je youtuber, ktorý predstavuje šikovné triky, ktoré nám uľahčujú život. Rozhodol sa ukázať jednoduchý trik, vďaka ktorému je krájanie papriky oveľa jednoduchšie. Pozrite sa sami The post Odteraz budete papriky krájať len týmto šikovným spôsobom!

prejsť na článok

TÝMTO SPÔSOBOM SA VYROVNÁŠ S OHOVÁRANÍM

Vyber si správnu reakciu na neprajné útoky ľudí. Nenechaj sa odradiť od Tvojej cesty.

prejsť na článok

Dračia krv - zloženie, výhody a dávkovanie

Dračia krv - čo si pod týmto pojmom predstavíte? Krv mytologické draka alebo ďalší jedinečný výrobok v sortimente BIOPULZ? 

prejsť na článok