V stredisku je možné platiť už aj kartou

Pre Vaše väčšie pohodlie sme zaviedli možnosť platiť kartou. The post V stredisku je možné platiť už aj kartou appeared first on Ski centrum Oravská Polhora.

prejsť na článok

Platby kartou

Nemáte hotovosť? Nevadí! Plaťte kartou aj za zbrane aj za strelivo či doplnky Od 14.09.2022 je možnosť u nás platiť platobnou kartou. The post Platby kartou appeared first on PROJEKTIL spol. s r.o..

prejsť na článok

Možnosť platiť kartou online

Spustili sme pre Vás možnosť zaplatiť za svoju objednávku kartou online. Možnosť sa Vám zobrazí priamo v košíku.

prejsť na článok

Menší upgrade v stredisku

Na sezónu 2021 / 22 sme pre vás jemne rekonštruovali vnútorné i vonkajšie priestory v našom (vašom) skičku. Zútulnili sme priestory bufetu zvnútra i zvonku.The post Menší upgrade v stredisku appeared first on Ski centrum Oravská Polhora.

prejsť na článok

Možnosti dopravy a platby

Kuriér GLS GLS kuriér (doručenie na adresu): 3,50 € GLS kuriér (doručenie do GLS Parcelshopu / do GLS Balíkomatu): 2,70 € Dobierka: + 1 € Ak si objednáte tovar v hodnote nad 75 €, doručíme Vám ho zadarmo. Kuriér Vám doručí objedná

prejsť na článok

Ako zvýšiť tržby o 20%

Tržby prevádzky závisia od množstva faktorov ako je umiestnenie prevádzky, vzhľad, personál, sortiment, ale v neposlednom rade aj platobné možnosti. Nepatrná zmena však môže mať značný dopad. Pokroku sa treba prispôsobiť Slovensko je jednou z troch najpo

prejsť na článok