Vaša opora na ceste za zdravím Smartvit

Milí priatelia,Každý sem tam asi zažije pocit, keď  musí viesť boj s lenivosťou a pohodlnosťou. Prídeme z práce, niekedy vyčerpaní viac alebo menej a vnutorný pocit nám hovorí „treba si ísť zacvičiť“. Pár minút s touto myšlienkou pobojujeme a výsledok? Tí aktivnejší z nás rýchlo nahodia tenisky a už niekde behajú, tí druhí podľahnú pohodliu doma a oddychujú. Podobne je to aj so stravovaním. Namiesto pár mínutovej prípravy domáceho chutného jedla vyhľadáme najbližšiu pizzeriu alebo fastfood.Na nezaplatenie je pocit, keď v takýchto nerozhodných chvíľkach máte poblízku niekoho, kto Vám s rozhodnutím pomôže. Poďme si spolu zaplávať, poďme spolu do prírody, urobme si na večeru rybu, daj si kúsok tohto šalátu, páči sa jablko. Chceme byť pre Vás motivaciu, oporou a podnecovačom v uvažovaní o starostlivosti o Vaše zdravie. Byť tými, ktorí Vám prinášajú informácie, nápady a ponúkajú pomoc. Veríme v to, že človek je plnohodnotne šťastný, keď je spokojná jeho duša aj telo. Pre starostlivosť o zdravie tela  máme širokú ponuku vitamínových doplnkov, pripravujeme odborné informácie ako postupovať pri rôznych zdravotných problémoch, ponúkame pomoc. Avšak dbáme aj na to, aby sme Vás motivovali k pozitívnemu prístupu,  k životnému štýlu v pohybe a s úsmevom v súlade s prírodou. Hľadáme riešenia ako sa problém dá riešiť, nie ako sa nad problémom trápiť. Chceli by sme Vás motivovať, aby ste mysleli predovšetkým na prevenciu a šli sa zdravím aktívne.   Váš Smartvit Príspevok Vaša opora na ceste za zdravím Smartvit je zobrazený ako prvý na Smartvit.

prejsť na článok

Veľká opora firmy

Hovorí podnikateľ svojmu zamestnancovi: - Vy ste, pán Veselý, veľká opora našej firmy. Neviem, ako by sme to bez vás vydržali... Ale budúci mesiac to chceme skúsiť.

prejsť na článok

Opora na kvety: Ako Vybrať Najlepšiu

Opora na kvety: Ako Vybrať Najlepšiu pre Váš Záhradný Dizajn. Opory na kvety sú neoceniteľným pomocníkom pre pestovateľov kvetov a rastlín. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali potrebnú podporu rastúcim stonkám, čím napomáhajú k optimálnemu rastu a zdraviu r

prejsť na článok

Stratený

Čo by ste robili, keby ste disponovali nezvratným dôkazom, ktorý podkope vieru slúžiacu dvetisíc rokov ako duchovná opora pre milióny ľudí, dokument, po ktorom by sa kresťanský svet zo dňa na deň ocitol v neopísateľnom chaose? Zničili by ste tento kontrov

prejsť na článok

Dedičstvo

Dvadsaťdvaročný muž hľadá osamelú 80-90-ročnú ženu s naštrbeným zdravím za účelom sobáša. Zn.: Dedičstvo.

prejsť na článok

Piate je na ceste

- Aké pekné deti máte pán Jakubec. Všetky sú vaše? - Áno, všetky štyri. A piate je na ceste. - A kedy ho čakáte? - Tak asi o pol hodiny. Poslal som ho pre pivo!

prejsť na článok