Vaše auto potrebuje servis

Vlastniť auto je dnes doslova nutnosťou. Využívame ho na cestu do práce, rozvoz detí do škôlky alebo školy, k nákupom, rôzne presuny, dovolenky, služobné cesty atď. Nie každý si však uvedomuje, že auto je niečo, o čo sa treba starať, aby slúžilo  svojmu účelu. To, že si dennodenne  nasadneme, naštartujeme a vyrazíme za svojimi každodennými povinnosťami berie každý ako samozrejmé. Už menej si ale uvedomujeme, že o nášho motorizovaného tátoša by sme sa mali starať. Tak, ako sa staráme o domácnosť, dom , záhradu, prípadne o iné veci. Mnohým stačí natankovať, sem tam skontrolovať hladinu oleja a cez víkend prípadne zájsť do autoumyvárky. Nie všetci však spotrebu oleja kontrolujú, pretože si myslia, že do novšieho  auta olej dolievať nie je nutné. Je to ale omyl, pretože na spotrebu oleja majú vplyv viaceré faktory:  spôsob jazdy poveternostné podmienky stav pneumatík zaťaženie vozidla Niektorí vodiči zvyšujú výkon svojich miláčikov úpravami motora, výfuku , čo takisto prispieva k navýšeniu spotreby oleja. Olej je pre motor najdôležitejšia vec, bez neho sa motor zadrie a oprava vyjde na tisíce eur. O údržbu domácnosti sa staráme upratovaním , vysávaním, maľovaním a ďalšími neobľúbenými činnosťami. Ak to neurobíme, byt alebo dom začne chátrať a stráca na hodnote. Podobne je na tom aj naše auto. Je to stroj, ktorý potrebuje pravidelnú starostlivosť, údržbu a servis, ináč sa skoro opotrebuje, prípadne pokazí a stratí na hodnote. Ak mu to nedoprajeme, robíme chybu. Má svoje špecifické potreby a my ako laici už ich neopravíme ako kedysi, na kolene, nakoľko dnešné autá sú plné elektroniky,  ale urobíme najlepšie, ak ho pravidelne zveríme servisu. Ak nás bolí zub, neopravíme si ho sami, ale zájdeme k zubárovi, ak máme zlomenú ruku takisto si ju nedáme do poriadku svojpomocne ale necháme to na príslušného špecialistu. A tak isto by sme sa mali starať o svoje auto. Je to zložitý mechanizmus plný rôznej elektroniky a súčiastok, a na to, aby fungovalo ako má je nutné, aby každá jedna súčiastka bola v dokonalom technickom stave. K tomu nám slúžia pravidelné technické prehliadky v servise, kde nám to skontroluje, prípadne vymení vyškolený profesionál. Doprajme nášmu autu servis, aký potrebuje. Ak chceme, aby nám slúžilo dlho a nevypovedalo službu práve vtedy, keď to najmenej čakáme. Článek Vaše auto potrebuje servis se nejdříve objevil na Kodres.

  • Web: Kodres
  • Aktualizované: 8.11.2023
prejsť na článok

Servis plynu pre firmy

Servis plynových zariadení pre reštaurácie, bytové zariadenia, maloobchodné prevádzky a iné komerčné podniky. Dobrý obchodný partner je niekto, kto je na správnom mieste, keď ho potrebujete. Akákoľvek firma potrebuje vedieť, na koho sa obrátiť v prípade p

prejsť na článok

Pneu servis

V rámci servisnej činnosti Vám ponúkame aj kompletné služby v oblasti PNEU servisu Pneu servis zabezpečujeme vo vlastných priestoroch The post Pneu servis appeared first on RedZone.sk.

prejsť na článok