Večera ako hodovanie v kráľovskom štýle

Jedlo je jedným zo základných predpokladov, aby sme dovolenku považovali za úspešnú a kvalitné prázdninové hotely to vedia. Väčšina hostí, ktorí prídu na dlhšie pobyty si kupuje balíčky s polopenziou, čo je praktické najmä teraz v zime a v hoteloch, ktoré sa nachádzajú na miestach, kde sú možnosti stravovať sa inde, obmedzené. Polopenzia môže mať tiež rozličné formy, v Grand Hoteli **** Bachledka Strachan v Bachledovej doline sa rozhodli ju hosťom zatraktívniť formou tematickej servírovanej večere. Tú podávajú hosťom s polopenziou raz týždenne. V lete to bolo menu, ktoré bolo inšpirované večerou na parníku Titanic a malo podľa spolumajiteľky hotela Jany Strachanovej u hostí veľký úspech. Preto sa rozhodli naň naviazať Kráľovskou večerou kniežaťa Hohenlohe. Ten sa v 19. storočí zamiloval do Belianskych Tatier, kúpil tu obrovské pozemky, vlastnil tu poľovnícky zámoček je po ňom pomenovaný aj najlepší apartmán v hoteli. Takto vyzeralo prostredie na úspešnej večeri v štýle Titanicu Keďže bol aj vášnivým polovníkom, má tematická večera, ktorá nesie jeho meno „divinový šmrnc. Ako predjedlo sa podáva kačacie paté, ako polievka bažantie consommé, z hlavných jedál majú na výber hostia tri – jeleňa, prepeličku alebo pstruha. Dezert je z gaštanov a nesie meno manželky kniežaťa Christiana Krafta zu HohenloheÖhringen, Otílie. Ku každému jedlu je odporúčané aj víno. Keďže ide o tematické podujatie, je mu prispôsobený aj interiér a servírovanie. Po jedle môžu hostia vyskúšať nový produkt Jara a Janky Strachanovcov – čučoriedkový likér Strachan, ktorý vyvinuli v spolupráci s vizovickým výrobcom destilátov, firmou Rudolf Jelínek. Likér nadväzuje na veľmi úspešný čučoriedkový destilát – Strachanovicu, ktorú vyvinuli pred niekoľkými rokmi a medzi hosťami sa stala hitom. Foto: Grand Hotel Bachledka StrachanThe post Večera ako hodovanie v kráľovskom štýle first appeared on GURMÁN na Slovensku.

prejsť na článok

Projekt “Stolný tenis do škôl” pokračoval koncom januára na východnom Slovensku v Kráľovskom Chlmci

Začiatok roka 2020 sa u nás niesol v konečných prípravách na posledné akcie na východnom Slovensku. "Projekt “Stolný tenis do škôl” pokračoval koncom januára na východnom Slovensku v Kráľovskom Chlmci" Príspevok Projekt “Stolný tenis do škôl” pokračoval

prejsť na článok

Cenník stravy

Ubytovaní žiaci na internáte: Celodenná strava (raňajky,desiata,obed,olovrant,večera) 5,30 € Len obed 1,90 € Žiaci z iných škôl (raňajky,desiata,olovrant,večera) 3,40 € Bez stravovania v školskej jedálni The post Cenník stravy appeared first on Školský in

prejsť na článok

Evelyn style

Na stránky bola pridaná firma Evelyn style Žilina.

prejsť na článok

ri STYLE realizácia

    Príspevok ri STYLE realizácia je zobrazený ako prvý na riDOMY.sk.

prejsť na článok

Kuchyňa v glamour štýle

Kuchyňa v štýle elegancie a romantikyNávrh kuchynskej linky do rodinného domu Ende I. v bielom lesklom prevedení je navrhnutý v štýle glamour. Spája v sebe eleganciu, luxus, dramatickosť, ba až výstrednosť. Kuchyňa disponuje s vysokou zostavou, v ktorej j

prejsť na článok