VIANOČNÉ POUKÁŽKY

DARUJ ZÁŽITOK! Do 31.12.2023 máme výhodné ceny za letný pobytový tábor SPEAKLAND a tak isto aj za letný študijný pobyt v Dubline. Pre viac info klik na: SPEAKLAND 2024  alebo Írsko 2024 The post VIANOČNÉ POUKÁŽKY appeared first on Jazyková škola SPEAK Banská Bystrica a Zvolen.

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2019

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 40 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2019 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2021

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 50 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2021 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok

INOVAČNÉ POUKÁŽKY ZDRAVÁ SPOLOČNOSŤ 2.0

Aj vďaka tomuto úžasnému projektu Vám vieme byť odborným partnerom a riešiteľom v komplexnom riešení Vašich požiadaviek. Odporúčaním je naša dobre odvedená práca a referencie klientov v realizovaných projektoch aj pod touto značkou. Slovenská inovačná a e

prejsť na článok

Vianočné korenie a recept na vianočné perníkové smoothie

Viaceré kombinácie chutí a vôní pripomínajú rozličné sviatky v roku. Vianoce sú typické vôňou medovníčkov, perníkov, škorice, klinčekov, zázvoru a muškátového orieška. Vymenované vianočné koreniny sú navyše aj veľmi zdravé. Aké sú ich účinky?

prejsť na článok

Vianočné Vetvičky: Trvanlivý Krásny Vianočný Dekor

Vianočné sviatky prinášajú radost, teplé pocity a tradície zdobenia domov. Jedným z obľúbených a tradičných prvkov vianočného zdobenia sú vianočné vetvičky. Mnoho ľudí sa však rozhodlo pre umelé vianočné vetvičky, ktoré ponúkajú trvanlivosť a jednoduchú ú

prejsť na článok