Vianočný darček pre detskú JIS FNSP Prešov

Deň pred Vianocami sa nám konečne splnil sen Odovzdali sme najkrajší darček, darček ktorý bol našim snom a dôvodom vzniku nášho združeniaaj keď najprv sme si mysleli, že zoženieme nejaký nábytok a postele a bude to, potom sme si povedali, keď už niečo ideme robiť, urobme to poriadne! Oslovili sme architektov z firmy PROYEKT, požiadali ich o pomoc a návrh izby, ktorá bude svojim spôsobom aj relaxačná, aby rodič, ktorého dieťa bojuje o život mohol aspoň na chvíľu prísť na iné myšlienky, nabrať energiu a silu aby tu mohol byť aj naďalej pre svoje dieťa Nepozerať na biele steny a neon, ktorý len pripomína vážnosť situácie Po obdržaní návrhu sme ďalej, zháňali a oslovovali firmy, ktoré by boli ochotné urobiť dielo len za materiál, aby sme ušetrili čo najviac. Počas tejto krásnej cesty sa nám sem tam ozval niekto sám od seba, ako napríklad pán vedúci z Planeo elektro, ktorý nám predal elektroniku za veľmi výhodné ceny, alebo pán majiteľ firmy FRIVAN, ktorý nám zakúpil kvalitné matrace, vankúše, paplóny, ktoré nám za materiál predala firma Dreambed Taktiež iné združenia, ktoré nám zakúpili chladničku a mikrovlnku ako OZ Podaj Pomoc alebo zakladatelia OZ Podaj ďalej. Ďakujeme aj darcom za telefón (ten ešte nie je nainštalovaný), Renojava farby laky vosky oleje striekacia technika za farby, darkyni za zakúpenie dlažby, Fyzio.san za preplatenie celej elektroinštalácie vrátane hviezdného neba. Stolárom z firmy VMG group za krásnu za stenu, poličku aj konzolový stôl, elektrikárom z firmy ELMARPET, ktorí si z nemocnice priviezli domov covid ale aj napriek tomu strávili prácou cca 3 týždne, firme Km parket sro za krásnu podlahu, firme AL-MI Výroba reklamy za krásnu tapetu. A v neposlednom rade chlapom z firmy Marek Vasilčin za kúpeľňu, sadrokartóny, maľovanie, obklad, steny atď Ešte dvom dobrovoľníkom @robert Mamčak a @Dodo Freiwald za pomocné práce ako skladanie nábytku či vymaľovanie zárubní atď pani vrchnej sestre, že na nás mala trpezlivosť keď sme jej vkuse vyvolávali a všetkým vám, ktorí ste nás podporovali, či už povzbudzujúcimi slovami alebo finančne. Prosíme, veríme že sme nikoho nezabudli spomenúť. Je to až neuveriteľné, koľko skvelých ľudí sa stretlo pri tomto projekte a veríme, že darček bude slúžiť.Aj keď najlepšie by bolo, keby sme takúto izbu vôbec nepotrebovali, ako sa hovorí, nešťastie nechodí po horách ale po ľuďoch. Ešte raz jedno veľké ĎAKUJEME Ak nás chcete podporiť, momentálne najviac potrebujeme finančnú pomoc na doplatenie faktúr za prerábku, môžete tak urobiť píspevkom na náš transparentný účet: SK98 8330 0000 0028 0193 5382 Ďakujeme The post Vianočný darček pre detskú JIS FNSP Prešov appeared first on OZ strážni anjeli Prešov.

prejsť na článok

Originálny vianočný darček vaše vyznanie lásky cez knihy z vydavateľstva Grada

Nápad na skvelý vianočný darček pre manžela, darček pre priateľa, darček pre vašu lásku, darček pre frajera, darček pre pár, vianočný darček pre skvelého muža, vianočný darček pre vášho chlapa - knižku Čo na tebe milujem z vydavateľstva Grada. A poviem vá

prejsť na článok

Vianočný večer

Zavonia ihličie, snehom zapadne domček, a u vás v izbičke bude stáť stromček. Pod stromčekom darček, bude ich moc, Vianočný večer má kúzelnú moc.

prejsť na článok

Vianočný darček

Manželom sa narodí dieťa, no je to iba hlava. Tak už po troch rokoch na Vianoce sa hlava prikotúľa ku stromčeku, rozbalí svoj darček a hovorí: - Zase čiapka?!

prejsť na článok

Navrhnite pamätihodnosť mesta Prešov na vybranú tému

Mesto Prešov vyhlasuje v súlade so Všeobecne záväzným nariadením mesta Prešov č. 2/2013 o evidencii pamätihodností mesta Prešov v znení Všeobecne záväzného nariadenia mesta Prešov č.1/2016

prejsť na článok

Čas vianočný

Čas vianočný je tu opäť, vonku je sneh hustý, nesmelo na dvere klope, musíme ho vpustiť.

prejsť na článok