Vianočný punč je našou každoročnou tradíciou počas vianočných i novoročných sviatkov. Dokonale zahreje, rozvonia celý byt koreniami, ovocím a vareným vínom a všetkým nesmelým a opatrným rozviaže jazyk. :D Recept na najlepší vianočný punč je kombináciou správnych pomerov čierneho čaju, ovocného vína, rumu, džúsu, ovocia a mojich obľúbených korení - škorice, klinčekov a badiánu. Výhodou doma pripraveného vianočného punču je aj to, že si doň môžeš pridať tvoje obľúbené ovocie či korenie a máš pod kontrolou kvalitu každej ingrediencie. :-) Ak si chceš doma pripraviť aj ďalšie dobroty, ktoré sa dokonale hodia na jeseň i zimu, vyskúšaj niektoré z mojich tipov - domáci vaječný likér bez salka, horúcu čokoládu s perníkovým korením, pečený čaj, korenisté zázvorové sušienky alebo biskupský chlebíček plný ovocia a čokolády. Prihlás sa na odbera získaj novinky a e-magazíny ZADARMO! Ingrediencie na 4 porcie 3 ČL sypaného čierneho čaju 350 ml ovocného červeného vína (použila som Cuvée čierna ríbezľa & arónia) 150 ml brusnicového džúsu 100 ml bieleho rumu 4 PL čerstvých brusníc 2 PL medu 2 plátky pomaranča 1 celá škorica 10 klinčekov 2 celé badiány 1 jablko (ľubovoľné) Originálny darček na Vianoce s poštovným zdarma! PREZRIEŤ KNIHY Najlepší vianočný punč s čerstvým ovocím 1Najprv si pripravíme čierny čaj na vianočný punč - do sitka na čaj dáme sypaný čierny čaj, ktorý zalejeme horúcou vodou a necháme lúhovať podľa času uvedeného v návode na prípravu - ja som môj čaj lúhovala 5 minút. Po uplynutí času prelejeme čaj do menšieho hrnca a pridáme k nemu ovocné víno (použila som polosuché víno), brusnicový džús, hrubšie plátky pomaranča (do šupky pomaranča zapichneme klinčeky - nemusíme potom punč cediť alebo si dávať pozor pri pití punču) a zvyšné korenia - celú škoricu a badiány. Do punču pridáme ešte dobre umyté a odkvapkané brusnice, premiešame vareškou a varíme na miernom plameni približne 15 až 20 minút. 2Po uplynutí času prilejeme do punču biely rum, premiešame a podľa potreby dochutíme medom - ja som na vyššie uvedenú kombináciu použila 2 polievkové lyžice medu. Punč krátko zohrievame (cca 5 minút) a následne môžeme servírovať do hrnčekov či iných pohárikov. Do vianočného punču môžeš pridať aj čerstvé ovocie, napríklad na kocky nakrájané jablko a dozdobiť každý pohár vetvičkou čerstvého rozmarínu ako som to spravila aj ja . :-) Páči sa ti tento recept? Budem veľmi rada, ak mi o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Poteším sa aj ak ho ohodnotíš hviezdičkami (5 je mňam). Ak si tento recept spravíš, nezabudni použiť na Instagrame, alebo Facebooku @lenivakucharka a pochváľ sa tak svojim výtvorom! Ak nechceš zmeškať nový recept a iné výhody pridaj sa do klubu a.pencisc-button.pencisc-button__92467946:hover{ background-color:#F9B483 !important;border-color:#F9B483 !important;color:#FFFFFF !important;} Příspěvek Vianočný punč pochází z Lenivá kuchárka
Kefir.Sk stránka o vodnom a mliečnom kefíre. Vianoce už stoja predo dvermi. Rozhodli sme sa preto podeliť o tento vianočný recept na vianočný vodný kefír. Tento kefír sme pomenovali termínom Vianočný, lebo chuťou pripomína najviac varené víno. Nezabúdame
prejsť na článokMáme tu čas vianočných trhov, kde to v každom rohu na námestiach rozvoniava rôznymi chutnými dobrotami. Neodmysliteľnou súčasťou vianočných trhov sú najmä mäsové špeciality, lokše, medovina, varené víno, vianočný punč a mnoho iného. Myslím, že si každý pr
prejsť na článokNaša obľúbená vianočná tradícia je Vianočný LATINOFIT špeciál. Vianoce sú o tom, byť spolu a stráviť spolu výnimočný čas. V tomto duchu sa nesie každoročne jeden LATINOFIT všade, kde cvičíme. The post Nastal čas pre Vianočný LATINOFIT špeciál appeared fir
Vianočný obrus Vločka biely Naše obrusy dajú Vášmu stolu prekrásny lesk cez sviatočné dni. Farba: biela Materiál: 100% Polyester Údržba: Prať maximálne pri 40°C, žehliť na max. 150°C, nebieliť, sušiť zavesený vo zvislej polohe Do
prejsť na článokVianočný obrus Hviezdička červený Naše obrusy dajú Vášmu stolu prekrásny lesk cez sviatočné dni. Farba: červená Materiál: 100% Polyester Údržba: Prať maximálne pri 40°C, žehliť na max. 150°C, nebieliť, sušiť zavesený vo zvislej p
prejsť na článok