Video : Rogue Command sa pripravuje na boje v Early Access

Ovládajte jednotky, budujte si základňu, zbierajte zdroje, bojujte. Po každej bitke si vyberáte z kariet plánov a pridávate do svojho arzenálu nové budovy. Hra vyjde 18.novembra.

prejsť na článok

Video : No More Room in Hell 2 sa pripravuje na vydanie v Early Access

Kooperačná hororová prestrelka, ktorú má v zozname želaní viac ako 750 000 hráčov, bude dostupná vo verzii s predbežným prístupom 22.októbra.

prejsť na článok

Video : Greedfall 2 prináša nové vývojárskej video zamerané na hudbu

Greedfall 2 sa blíži k svojmu early access vydaniu a autori sa teraz v novom videu zamerali na predstavenie hudby z hry.

prejsť na článok

Video : Level Zero: Extraction dostal prvú veľkú aktualizáciu

Taktická online akcia s prvkami survival hororu, ktorá je dostupná v Early Access, dostala update s rôznymi úpravami, doplnkami a lepším vybalansovaním.

prejsť na článok

Video : Postapokalyptický sandbox City 20 vyšiel na PC

City 20 je dystopický mestský sandbox, ktorý využíva komplexnú súhru matematických modelov na zobrazenie života v postapokalyptickej uzavretej osade. Hra je dostupná v Early Access na Steame.

prejsť na článok

Portal Knights ďalšia kvalitná hra v early access

Netradičné akčné RPG odohrávajúce sa v otvorenom a fantastickom svete sandboxových ostrovov, ktoré sú vzájomne spojené starobylými portálmi. Vo svete, v pradávnej minulosti rozdrobenom na tisíce drobných častí, ktoré teraz plávajú oblohou každá vlastným s

prejsť na článok