VIETE, ŽE …..

Patentovaná formula jódu spoločnosti Ronchem účinne dezinfikuje už do 3O sekúnd …rýchlejší a účinnejší ako dezinfekčné prostriedky na báze kyseliny mliečnej, chlorhexidínu, alkoholu, či kyseliny peroxyoctovej. … je stabilnejší ako kyselina peroxyoctová – jód má rýchlejší záber, lepšiu materiálovú znášanlivosť a hlavne žiadne riziko popálenia, otravy či alergií. jeho dezinfekčný záber počas 30s je dokázaný na rôznych pôvodcov mastitíd ( E.coli, , S. disgalactiae, S. agalactieae, S. uberis, S. aureus a pod.) Klauen sprint Hardener + … Klauen sprint hardener +Vám uľahči prácu s prípravou dezinfekčných brodov Klauen sprint Hardener +ma vďaka svojmu tekutému stavu viac voľnej Cu ako kryštalická modrá skalica, preto je účinný v koncentrácii od 1% prechodný bazén s 2% Klauen sprint hardenerom +plne nahradí, bazén s 5% modrou skalicou rozpúšťanou kyslým roztokom … Klauen sprint Hardener+ má unikátne zloženie Cu, kyseliny sírovej, kyseliny salicylovej Klauen sprint hardener+ už nemusíte okysľovať, … Klauen sprint hardener účinne bojuje proti pôvodcom mastitíd ako Treponema spp., Enterococcus, Proteus, Pseudomonas, Staphylococcus, Dichelobacter, Fusobacterium a pod. Klauen sprint hardener+ neobsahuje karcinogénny formaldehyd, ani KAS Kvartérne amóniové soli – na ktoré sa rýchlo vytvára rezistencia.

prejsť na článok

SEMENO - viete o ňom všetko?

SEMENO - ak ste sa chceli niekedy dozvedieť niečo viac tak teraz máte príležitosť dočítať zopár zaujímavých faktov.

prejsť na článok

EROTICKÉ SNY A SEX I.

Snívajú sa vám erotické sny alebo sny, ktoré nejakým spôsobom súvisia so sexom a erotikou? Viete čo znamenajú? Možností výkladu je samozrejme viac :)

prejsť na článok

Krajina zázrakov

Viete o tom, že krajina zázrakov existuje? Prečítajte si poviedku o návšteve podivného hradu. Príspevok Krajina zázrakov je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok

Úvod do mediácie

S kolegyňou mediátorkou Maťou Stašíkovou sme dali hlavy dokopy a pripravili pre vás sériu videí o tom, ako viete vyriešiť konflikty vďaka mediácii. V úvode vám povieme viac o sebe. The post Úvod do mediácie appeared first on Rieseniedohodou.sk.

prejsť na článok

Fotovoltaika pre domácnosť

Viete, že práve teraz je najlepšia doba začať riešiť fotovoltiku? Nielenže budete na jar pripravení s prvými slnečnými dňami v pokoji a bez zhonu. Ale hlavne, využijete výhodné ceny systému, ktoré dosiahli svoje historické minimum. V Solarvision vieme, ak

prejsť na článok